תמונות יפות! מצאת זווית טובה... והאיכות גם טובה.
ע ענת1986 New member 23/10/03 #21 איזו תמונה מגניבה!!!! האהובה עליי השיער שלו מזכיר לי את התמונה הזו:
ע ענת1986 New member 23/10/03 #19 וואוווווו אחד גדול../images/Emo70.gif תמונות מדהימות! תודה רבה ששיתפת אותנו גלריה תיפתח בהקדם האפשרי
א איש24 New member 23/10/03 #23 אחלה תמונות ../images/Emo13.gif ובהזדמנות זאת,אני מצרף גם משהו שקיבלתי מברי-די ישן אבל שיהיה...
א איש24 New member 23/10/03 #25 בהופעה באחת ההופעות שלו בסיטי הול יצא לי לדבר איתו קצת,אז כשהיתה הופעה במשגב ידידה שלי הלכה אליו ואמרה לו שרציתי לבוא להופעה ולא יכולתי,ומשום מה הוא אמר לה שהוא זוכר אותי ולכן הוא כתב את מה שהוא כתב..
בהופעה באחת ההופעות שלו בסיטי הול יצא לי לדבר איתו קצת,אז כשהיתה הופעה במשגב ידידה שלי הלכה אליו ואמרה לו שרציתי לבוא להופעה ולא יכולתי,ומשום מה הוא אמר לה שהוא זוכר אותי ולכן הוא כתב את מה שהוא כתב..
ע ענת1986 New member 23/10/03 #27 הברי הזה מפתיע כל פעם מחדש../images/Emo6.gif הייתי שואלת על מה דיברתם- אבל זה מוגזם מצידי, לא? אבל.... אם בא לך לספר- לא תהיה התנגדות לשמוע
הברי הזה מפתיע כל פעם מחדש../images/Emo6.gif הייתי שואלת על מה דיברתם- אבל זה מוגזם מצידי, לא? אבל.... אם בא לך לספר- לא תהיה התנגדות לשמוע
S shulhi86 New member 24/10/03 #30 וואוו! ממש יפה! שמת לב פעם שלבנצי (מסעד)יש חולצה שמאד מזכירה את העטיפה של הדיסק הופעה? שמתי לב לזה היום...
וואוו! ממש יפה! שמת לב פעם שלבנצי (מסעד)יש חולצה שמאד מזכירה את העטיפה של הדיסק הופעה? שמתי לב לזה היום...
S shulhi86 New member 26/10/03 #32 פסים כתומים ושחורים עם הכיתוב "2" (ממש כמו בדיסק השני) זה ממש מזכיר...