תמונות לשבת ודיעה

• פותח הנושא SimsY
  • פורסם בתאריך
כתבתי../images/Emo10.gif אין לי מושג למה זה לא שלח

כתבתי הרבה... לא יודעת למה זה לא שלח לי.. בקיצור... כתבתי שלפי דעתי צריך להתרגל להכל... כי גם ההתחלה של העונה שניה הייתה מטומטמת... כמובן שזאתי דעתך... אני מאוד מקווה שבסוף כן תמשיך לראות... תודה רבה על התמונות הם מדהימות
אוהבת המון רעות

SimsY

New member
בכיף - זה באמת לא שאני אומר

כדי ללעוג - אני באמת מרגיש שאני לא מתחבר ועם העבודה והדירה שאני מחזיק עכשיו אני מרגיש שזה נופל מבחינת סדר עדיפויות.

../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gifואז לא יהיה יותר נאזאר../images/Emo7.gif

יניב..צריך להתרגל לעונה מאמיי....היא רק בפרקים הראשון... כנס לשרשור שיניב (קבוק) פתח...ותיראה..היה שם דיון על זה..

אביחי 33

New member
תודה על התמונות מהממות../images/Emo99.gif

ובקשר למה שכתבת לגבי "הידרדרות" הסדרה,תוכל למצוא את דעתי בנושא בשרשור של יניב המנהל שמה. אקצר רק במשפט אחי,שאני ממש לא מסכים איתך,ומחזק את דברי הילה ורעות
תודה והמשך שבוע מקסים
אביחי.

אל תדאג...

לא נראה לי שמישו יתעצבן עליך כי זאת זכותך לחשוב מה בראש שלך אבל אני חושבת שרק עכשיו התחילה העונה וכבר אמרו לנו שהעונה הזאת תהייה הכי מוצלחת אז לדעתי כדי לך להמשיך לראות כי אנחנו בסך הכול בפרק ה9 ... אבל באמת אפחד לא מכריח אותך וזה ממש לא מנקודה לא בוגרת זה פשוט תעשה מה שאתה רוצה...

../images/Emo110.gif

לדעתי תמשיך לראות תסדרההה.. יהיו עוד דבריםםם.. העונה רק התחילההה...
ותודדהה על התמונותתת.. הן מהממותתתת

SimsY

New member
אבל הרי היה לנו כבר את כל זה

ראינו את זה כבר רק שמקודם השמות היו אלונה וגולן במקום דנה ודיוויד

אביחי 33

New member
לא העיקר מה שיהיה לטווח רחוק...

אלא הדרך שבה התסריטאי מציג את זה,ותאמין לי שהוא יציג את זה בצורה טובה,ככה הוא עשה 2 עונות ואני מאמין שגם בעונה הזו,עוד תראה

ortal האחת

New member
לפי דעתי

אני חושבת שאתה צודק.. כי אם אתה עובד ומגיע מאוחר וגם את השידור חוזר אתה צריך להקליט ואתה לא מיודע מה מספיק לראות את זה כי יש לך סידורים אחרים יותר חשובים, אז זה באמת צודק. והסדרה הזאת לא הכי הכי חשובה לך, תתמקד במה שבאמת חשוב לך, אתה יכול לראות אותה פעם ב... ז"א מתי שמתחשק לך, נגיד פעם בשבוע. אני חושבת שאמ"ל זו סדרה מעולה, אותי אישית היא מאוד מושכת ואני חושבת גם ממכרת..חחחחחח... אבל כל אחד וסדרי העדיפויות שלו. המשך חיים מרתקים. ותעשה מה שבראש שלך.

למעלה