תמונות לשבת ודיעה

• פותח הנושא SimsY
  • פורסם בתאריך

SimsY

New member
תמונות לשבת ודיעה

אני מצטער, ואל תתרגזו כי אני לא אומר את זה ממקום של לעג אתם יודעים את זה - אני נורא אוהב את הסדרה - אבל אני חושב שאני אפסיק לראות כי אני ממש משתעמם.... זה לא כמו העונות הקודמות שהיה הרבה מתח ועניין עכשיו זה סתם נראה כמו חיים רגילים של אנשים.... לליאור יש חברה חדשה שהפעם אפילו לא מראים לנו את ההתאהבות והחיזור אלא ישר מדביקים לנו אותם. דניאלה לא מצליחה להתגבר על אלונה וזה נסחב וזה משעמם כבר. שירלי שברור מעל לכל ספק שיהיה לה משהו עם המדריך שלה ולחברים שלה יהיה משהו אחד עם השני ועדן שמהרגע הראשון הבנתי שיהיה בינה לבין הרשף הזה משהו - וזה לא ספויילר - זה ברור כל כך ! ופשוט אני חוזר הביתה מאוחר אז לא יוצא לי בכלל לראות את הסדרה כי אני ממש עייף אז אני מקליט את השידור ב-13:30 וכשאני חוזר הביתה אני פשוט לא מרגיש שום צורך מיוחד לראות את זה. יש לי את הפרק שהקלטתי ביום חמישי ועד עכשיו הוא נשאר בקסטה בלי שראיתי כי אני אגיד לכם את האמת אני לא מצליח להכניס את הסדרה לסדר העדיפויות שלי כי פשוט אני מרגיש שהיא כבר מעיקה עליי שעה משעממת. בכל אופן עשיתי תמונות מהפרק האחרון שראיתי אני יעלה אותן בשבילכם. אבל אני לא יודע אם אני אמשיך או לא. בבקשה אל תגיבו לי בתגובות של "אל תראה" "תקפוץ לי" וכו' כי זה ממש לא יהיה בוגר - אני מעולם לא באתי ללעוג לסדרה אני נורא אוהב את הסדרה - אבל בזמן האחרון אני מרגיש שפשוט משעמם לי, ואני חושב שזה לגיטימי להעלות את זה בפורום. ככה שמי שמגיב שיגיב בענייניות ובבגרות לדיעות שלי בבקשה. תודה.

SimsY

New member
זאב, אני מכיתה א' לא קיבלתי

מה לא קיבלת מכיתה א' ?????

SimsY

New member
תקשיב לי הגרסה הגברית של מירנדה

ריצ'ארדסון

למעלה