תמונות חדשות

SuperShiro

New member
וואו

נכון, אז הפאה שהיא מצאה לה זו לא מציאה גדולה, אבל חוץ מזה היא מדהימה. היא ניראת הרבה יותר טוב, בפעם הקודמת היא הייתה חיוורת וכל שניה זה נראה היה כאילו היא בוכה, הצבע די חזר לה לפנים, היא התלבשה ממש יפה ובכלליות היא ניראת טוב. רק חבל שהצלמים לא הניחו לה, הם צריכים לעזוב אותה בשקט לתקופה הקרובה.

חנוש1234

New member
עכשיו הבנתי כשהיא אמרה.. כנסו!

היא אמרה שהשנה הזאת תהיה עם: אני חדשה(בריטני),ומוזיקה חדשה! עכשיו הבנתי.. אני חדשה.. אוווי וויי לה.. בטח היא תאריך את נשיער קצת(כמו של בנים) ותעצב אותו יפה.. אולי... ובקשר למוזיקה חדשה.. רק שלא תתחיל לשיר רוק כבד!!!

sims21

New member
תתרגמו לי בבקשה

את מה שקלי וג'סיקה אמרוו על בריטניתודה

רחלי פ

New member
הנה התרגום

Esto fue lo que Kelly Clarkson dijo en una entrevista: "Estan bromeando, verdad? Alguien me lo acaba de decir y no me lo creo. Bueno, ella es Britney Spears. Ella puede hacer lo que sea. Al final el resultado sera cool." Luego, Clarkson vio una foto de ella en el internet y dijo: "Todavia se ve sexy. Si puedes verte sexy sin cabello, hazlo". Fuente: Fortwayne Por otro lado, otra estrella pop, Jessica Simpson, dijo estar horrorizada por el hecho de que Britney se haya rapado, y que le mandara algunas pelucas. זה מה שקלי קלארקסון אמרה בראיון: "אתם צוחקים נכון? מישהו אמר לי את זה מקודם אבל לא האמנתי לו. טוב, היא בריטני ספירס. היא יכולה לעשות הכול. בסוף התוצאה תהיה cool. אחר כך, קלארקסון ראתה תמונה אחת שלה (של בריטני) באינטרנט ואמרה: היא עדיין יפה. אם את יכולה להיות יפה גם בלי שיער, עשי זאת. ממקום אחר, עוד כוכבת פופ, ג'סיקה סימפסון, אמרה שהיא מזועזעת מזה שבריטני גילחה את ראשה ושהיא תשלח לה כמה פאות.

tali44

New member
חבל שהיא יצאה מהבית...

הייתי מעדיפה שלפחות שבוע היא לא הייתה יוצאת, ואז שדברים ירגעו קצת היא תצא עם פיאה ותסתובב איתה עד שהשיער יצמח שוב לגודל סביר. (אני לא מצליחה לתאר את בריטני עם שיער קצר..
) ואני מקווה שהיא תירגע ותצא כמה שפחות שהעניינים סביבה ירגעו והכל יחזור למקומו במהרה.....

tali44

New member
הפאה טיפשית למדי...

ודווקא ציפיתי שהיא תהיה יותר מוזנחת. אבל היא נראית דווקא סביר ונחמד =]

spelling

New member
לפי דעתי...

נכון שמאוד מעניין מה שכל המפורסמים עושים,לאן ועם מי הם הולכים..אבל אצלה זה הגיע לרמה של טירוף! אנשים לא מבינים שהם הורסים בן אדם..כוכבת פופ,מיליונרית,יפהפיה אבל נשארה בן אדם למרות הכל,היא אימא ואיך הם לא מבינים הצלמים האלה שהם עלולים לגרום לה לעשות משהו כל כך מטורף (אני אפילו לא אגיד מהו אבל אתם מבינים בטח) שאין חזור ממנו במיוחד לילדיםש לה! בגללם היא אפילו עלולה לאבד את הילדים...אני בטוח שאף אחד מהם לא היה רוצה שיפגעו במשפחה שלו אז למה בתור בני אדם הם לא מבינים..זה הכסף שמשגע את כולם?מילא להיות פפרצי מעצבן ונדבק אבל זה כבר סיכון פיזי לה ולתינוקות..וזה כבר משגע בן אדם! וכל המ שהיא רצתה לעשות זה לשיר אז איך זה מגיע לכאלה רמות?? אבל משהו נחמד שיש לי כן לומר זה שאל תשכחו שקיילי מינוג (סיפור שונה אבל קרחת זה קרחת) עם שיער קצר היתה ממש אבל ממש חמודה אני בטוח שגם לבריטני זה יהיה לא רע בכלל! רק שלא תעשה עוד שטויות...אני רק מקווה ששומרים עליה כמו שצריך!

לפי דעתי היא הייתה צריכה להמשיך עם

הקרחת היא לא נראית כל כך נורא הייתה צריכה להגיד לסתומים האלה "כן זו מי שאני ויש לי קרחת יש לכם בעיה עם זה????" עכשיו היא רק הוכיחה שהיא מתחרטת...

SuperShiro

New member
Britney At Roxy nightclub

Britney At Roxy nightclub Britney donned a blonde wig and glasses to attend a karaoke birthday party for a friend at the Roxy nightclub on the Sunset Strip, in Hollywood. She reportedly stayed until ...Baby One More Time came up and then she just left.
בעקרון בריטני הגיעה למועדון רוקסי השוכן בהוליווד, למסיבת קריוקי לכבוד יום הולדת של חבר. כמדווח היא נשארה עד שהשיר "Baby One More Time" נוגן ואז היא פשוט עזבה.

../images/Emo2.gif למה היא ממשיכה לבלות?

מצד שני אולי אלו היו חברים טובים שלה .... וזה מאוד מוזר שהיא עזבה דווקא בשיר BOMT
אולי זה יצא במקרה...

SuperShiro

New member
זו בסך הכל הייתה מסיבת קריוקי לחבר

, לא נראה שהמטרה שלה הייתה לצאת לחגוג או משהו, גם לא נראה לי שהיא יצאה דווקא כשהחלו לנגן את Baby One More Time במקרה

למעלה