תמונות חדשות

B a Z u K a

New member
צודק[ת?] לגמרי...

ובקשר לפוזות- הפתרון לדעתי הוא לנסות להיתגבר על זה לא ללבוש בגדים גבריים זה סתם טיפשי

Ronnie O

New member
הפוזות שלה נוקשות בכל אופן

אז היא גם ככה צריכה לנסות משהו אחר. לא רק בבגדים.

מה אתה אומר

יש לי מילין תמונות בבגד ים שהעלתי לפה פעם והיו לי תגובות ממש טובות.... סתם שמתי פה תמונות רגילות ונכנסו בי כאילו אין לי סטיילינג ואני לא יודעת להצטלם....

Ronnie O

New member
אולי אנשים הסתנוורו מזוג

העיניים היפות שלך... ואמרו לך שמה שמצולם אכן יפה, אבל לא דיברו על הפוזות או על האיכות של הצילום או הסטיילינג. ומה נחשב בשביךל תגובות טובות? "וואי איזה כוסית/יפה", או "יפה מאוד, את אכן מתאימה לדוגמנות"? אני בטוחה שהיית מעדיפה לקבל את התגובה השניה.. בכל אופן, אני לא זכר.. לא הייתי, ולא אהיה. ואני אומרת, או כותבת..., מה שאת קוראת.

לא זה בסדר

אני יודעת שאני מספיק יפה... אני לא באתי לפה בשביל שיגידו לי את זה ואני מוכרחה לציין שלדעתי אני כן מתאימה לדוגמנות מכיוון שיש לי מלא תמונות 'ביתיות' שאני יצאתי בהן יחסית ממש טוב לעובדה שהייתי בלי איפור כמעט אולי קצת שחור וליפגלוס.... בלי פוטושופ, בלי צלם מקצועי... ולא הרבה אנשים יוצאים ככה יפה בתמונות לא מקצועיות ואני אומרת מניסיון כי אני רואה איזה תמונות אנשים מעלים לפה ואיך הם יוצאים בהם... חחחח ולא רק כאן... דבר נוסף שחשוב לי לציין זה שלא חסר הרבה דוגמניות בעולם שעובדות ולדעתי הן לא נראות משהו, וחוץ מגובה ורזון אין בהן כלום כמעט.... אז אם הן הצליחו אני בטוח יכולה.... אה ושוב לא באתי לכאן בשביל שכל אחד יגיד לי וואלה את מתאימה לדוגמנות פשוט יש כאן גם הרבה תגובות הזויות כאלה שלא ציפיתי לקבל חחחח אבל בקטנה לא ממש איכפת לי, העיקר הכנות...

Melvina

New member
זה שאת אולי יפה

לא הופך אותך לדוגמנית. בדוגמנות יש דרישות מעבר לפרצוף חמוד.

RieM

New member
זו תמונה נהדרת

שבה סוף סוף רואים משהו ממך. ואני לא מתכוון לכך שאת בבגד ים, אלא לכך שסוף סוף יוצא ממך משהו אחר, טבעי יותר, אמיתי יותר. כמובן שאת נראית סקסית ונהדר בבגד ים, אבל זו לא הנקודה במקרה דנן. בכל התמונות האחרות שפרסמת את נראית מאד נוקשה, כפויה וקפואה, כאילו .. לא זורמת בטבעיות עם הסיטואציה - כל המאמץ הפוזאי ניכר בכל תמונה ותמונה. והנה, דווקא בתמונה הזו יש משהו שיוצא בטבעיות החוצה. לדעתי, את בחורה נאה מאד ועל פניו ניכר שיש בך עומק ("יופי אינטליגנטי", כפי שהגדיר אחד ממשתפי הפורום) שפשוט צריך לקבל ביטוי ולצאת החוצה. אני חושב שמעבר לצורך בצלם מוכשר, בחלק גדול מהענין, מדובר גם במה שהדוגמנית מקרינה שהופך את התמונה למשהו נושם וחי.

Ronnie O

New member
אז למה כן ציפית? למה את כאן?

למה את מעלה לכאן תמונות? אם את לא רוצה שיגידו לך כלום? בשביל מה..? זה פורום ד-ו-ג-מ-נ-ו-ת... אם לא העלית תמונות בשביל שאנשים יגיבו אם יש לך את מה שצריך בשביל לדגמן, אז למה?

FireRescue

New member
נחמד מאוד.

רק חבל באמת שהתמונות נשרפו בגלל הפלאש כמו שנאמר פה... אם אין ברשותכם כלי אשר יכול לפרז את הפלאש ניתן להשתמש בדף נייר [לשים אותו כמה מילימטרים לפני הפלאש(כן כן ניסיתי בעצמי וזה עובד יפה)].

למעלה