תמונות חדשות

תמונות חדשות

ביינוניות פלוס
אשמח לתגובות וביקורת בונה

Orrza

New member
יפה מאוד, אבל התמונות האלה...

זוועה !! לא יודע מי צילם או ערך את התמונות אבל העבודה פשוט ברמה נמוכה מאוד. תמונות שרופות לגמרי וחבל.

ממממ אף אחד לא ערך

ככה זה נשרף מהשמש זאת לא המצלמה הכי טובה בעולם וזה סתם חברה שלי צילמה והיא לא צלמת מקצועית מה לעשות... העיקר שאני יצאתי יפה חחחחחח

וואו.. מרשימה.. מה שבולט בך

זה שאת מהילדות האלה שרואים שאת חכמה.. כאילו אין מצב שאת טיפשה חח באמת יש לך יופי "חכם"! ויש לך יופי :) בהצלחה

Ronnie O

New member
עזבי שהתמונות ברמה מאוד נמוכה

בואי נדבר רגע עלייך- קודם כל, את צריכה לעשות משהו עם השיער שלך דחוף, וזה לא בשביל להעליב, זה פשוט בגלל שהוא נראה ממש לא מטופח. דבר שני- הלבוש הוא לא הכי אופנתי. והדבר האחרון- קצת יותר חשוב- הפוזות שאת מדגמנת הן מאוד גבריות. הייתי מציעה לך בפעם הבאה- או ללבוש משהו גברי יותר שיתאים לפוזות שלך. או לשנות את התנוחות שלך בעצמך. תינכסי לדמות שאת מצטלמת. ותבקשי מחברה אחרת לצלם אותך

אחלה ביקורת

בקשר לשיער אז דווקא אומרים לי הרבה שיש לי שיער יפה ואני מאוד מטפחת אותו ושומרת עליו אז כנראה שזה באד האר דיי גם לי יש כאלו.... חחחחח כן הלבוש לא היה מי יודע מה באותו יום דווקא יש לי בגדים מדהימים אני מהמשקיעים קיצר כנראה לא הייתי צריכה להצטלם ככה חחחח אני אעלה לפה תמונות אחרות בהיזדמנות כדי לתקן את התדמית שלי מבחינת סטיילינג חחחח פוזות גבריות? טוב שלא נסחפת...

Ronnie O

New member
הן פשוט מאוד נוקשות ולא נשיות

לא התכוונתי שאין לך שיער יפה! אלא שהוא לא מסודר. השיער שלך יכול להיות הכי מבריק ובריא בעולם.. התספורת פשוט לא מתאימה לך! אני מציעה לך לעשות בייביליס, נראה לי שזה יהיה לך יפה. ובקשר לבגשים- הבגדים שלבשת בצילומים האלה קצת מבוגרים מדי. מצטערת אם פ]געתי או משהו כזה. זאת לא הייתה הכוונה, למרות שהביקורת שלי מאוד קשה בד"כ. וחוצמזה- כל הכבוד לך על האומץ!! :)

../images/Emo13.gif

השיער שלי ברגיל שלו בכל יום טוב הוא דיי גלי כזה בצורה יפה והרבה שואלים אותי אם אני עשיתי בייביליס ואני לא עושה כלום לשיער הכל טבעי!!!! חחחחח אז התגובה שלך הצחיקה אותי קצת.... מממ דווקא איפה שהייתי עם הטי שירט החומה זה היה חמוד.... אולי הג'קט והחולצה השחורה לא נראו קשורים כל כך.. וגיל 20 זה לא מספיק בוגר? חחחח ולא נפגעתי משום דבר, אין מימה בכלל חחח

למעלה