תמונות חדשות

נטליא

New member
הערה קטנה בנוגע לטיפור דווקא

בתמונה השניה- עיפרון/צללית ורודה מתחת לעין יוצרת מראה "חולה", עייף וחיוור. מתחת לעיין רצוי לשים צבע מעט כהה יותר או לחילופין אם ברצונך בכל זאת לשים אותה רצוי לשים עיפרון שחור בתוך העיין על מנת ליצור הבלטה . כמו כן, ממליצה לשים מעט סומק על מנת להחיות את הפנים. סה"כ יפיפיה.

just dandi

New member
את יפיפיה בפנים.

ואת זה כבר אמרתי לך,אני חושבת.. אבל את חייבת לעבוד על הגוף,משהו בו נראה..מוזר[ולא מבחינת הרזיה,אלא מבחינת עיצוב.]

Melvina

New member
תודה

הוא מוזר, אבל עכשיו אני מתחילה לעבוד על העיצוב אחרי שהורדתי מהמשקל

SuperStar666

New member
לגבי 2 התמונות.

דבר ראשון; אני כן מאמינה בפוטנציאל שלך, יש לך את זה ללא צל של ספק. שתי התמונות האלה - לא טובות; מבחינת צילום - יש לך ידע פחות או יותר כמו שלי יש בצילום, ואת בטח שמת לב שהתמונה השניה לא טובה בעיקר בגלל שהיא נראית כאילו הצמדת לפנים את המצלמה ומה שקרה זה שבגלל קרבת העדשה לפנים - הן יצאו מעוותות מעט (אף קצת לא פרופורציונלי... וכו') - התמונה הראשונה בסדר, אבל כמו שנאמר, את צריכה חיטוב באיזור הטליה. יש לנו מבנה גוף די דומה, עצמות העגן בולטות, כשתעצבי את הטליה יותר לצערנו או לשמחתנו הן יבלטו יותר. מה שכן, הטליה שלי מעוצבת, העצמות בחוץ.... אבל אני אוהבת את זה מאוד.

Melvina

New member
תגובה

תודה. אני לא טובה בצילום עצמי ואין לי כסף לצלם מקצועי, אולי בעתיד יהיהו לי תמונות יותר נורמאליות. העיניין עם הגוף הוא שהייתי מאוד שמנה ועסקתי יותר בלהוריד משקל, עכשיו אחרי שבחודשים האחרונים הצלחתי להוריד אני אתחיל לעבוד על עיצוב. אני מאמינה שזה עיניין של חודשים ספורים. תודה רבה.

SuperStar666

New member
אני יודעת =)

וקבלי ח"ח, להיות שמנה ולרדת ככה במשקל, צריך להיות כוח רצון מברזל. אני בטוחה שתצליחי!

Melvina

New member
תודה

אגב, לא יצא לי להגיב אבל אהבתי את התמונה האחרונה שהעלית.

למעלה