תמונות חדשות

קבלו איזו כוסית

נכון זקוקה לונטולין כוסית עלל!?! חברה שליייייייי=]=] נטעי חולה עלייך מותק=]

iatin

New member
אישית, אני ממש לא מסכים

ע"פ התמונות האילו אין מה לעבוד על הגוף.. לבנות לא יפה שרירים, והגוף שלה פרופורצינלי ומחוטב. חוצמזה, כל אישה צריכה קצת בשר ^___^'

just dandi

New member
נכון,אבל לא לדוגמנות

כי לדוגמנות נדרשות בנות בעלות מבנה רזה עד רזה מאוד אין מה לעשות,אלו הסטנדרטים

Toolipa

New member
מסכימה איתך.

וגם לא מדובר במקרה זה בדוגמנות מסלול... אם אינני טועה

just dandi

New member
יש רזון [בריא] של דוגמנית

ויש הרואין שיק ואני התכוונתי לראשון מבין השניים,והיא לא עולה על הסטנדרט הזה

just dandi

New member
תנסי שנייה להפריד

בין התפיסה האישית שלי לגבי רזון[איך הייתי רוצה להיראות] לבין התפיסה הכללית שלי לגבי רזון[איך אני חושבת שזה בריא ויפה להיראות בשביל דוגמנית] למשל הרואין שיק סטייל ניקול ריצ'י אולי ממצה את עצמו בשביל ההגדרה האישית שלי לרזון,אבל בטח לא ההגדרה ליופי[וכאן בדיוק מתנגש הרצון עם המחשבה הרציונלית.אני אולי רוצה להיות רזה,לא בהכרח יפה,ואולי בכלל שניהם תלויים אחד בשני.אבל זה כבר סיפור בפני עצמו.] דוגמנית שהיא רזה באופן יפה ובריא היא מישהי שאין לה בטן,רגליים רזות[אבל בטח לא כאלה שגובלות בעור ועצמות] ובאופן כללי בעלת גוף חטוב ושוב,אולי זה לא המודל שאני רוצה להיות,אבל אני חושבת שזה המודל ההגיוני והבריא ו"זקוקה לונטולין" אינה בעלת המראה הנ"ל[אני לא רוצה להכנס לדקויות יותר מדי,אבל רואים שיש לה טיפה רגליים ובטן.]

just PolPoll

New member
אני חושבת לעודד אנורקסיה זה לא חכם

חוץ מזה שבהודעה הנ"ל את רק סתרת את עצמך בכל משפט בערך... ובנוסף ל"זקוקה לונטלין" אין כ"כ הרבה מה להוריד רק לעבוד על שרירי הבטן. ועזבי אני לא רוצה להכנס לויכוחי הרזון כי זה ברור שיש לנו דעות שונות לגמרי

למעלה