תמונות חדשות >>>> מהיום הולדת של טל פורר(מישהו משיר נולד) ערן והדס ערן לבד אביחי ושיר ביטון
ט טלוש לאב טלי New member 31/1/06 #1 תמונות חדשות >>>> מהיום הולדת של טל פורר(מישהו משיר נולד) ערן והדס ערן לבד אביחי ושיר ביטון
B bratz girl New member 31/1/06 #2 ע-ר-ן-!!!!!!!! תודהההההההההההההההה! והדס מורנו לא מפסיקה להימרח עליהם.....גם בשיר נולד שהייתי חוצפנית!
ע-ר-ן-!!!!!!!! תודהההההההההההההההה! והדס מורנו לא מפסיקה להימרח עליהם.....גם בשיר נולד שהייתי חוצפנית!
ש שרינוששש New member 31/1/06 #3 ייייייייייייייאעייייי איזההה יאפיםםםם!!איזהה מהממםםם ערןןןןןןןןןןןןןןןן וביחו'שש שליי יווווווווווווווו
ייייייייייייייאעייייי איזההה יאפיםםםם!!איזהה מהממםםם ערןןןןןןןןןןןןןןןן וביחו'שש שליי יווווווווווווווו
ו ורד לאב אושרי New member 31/1/06 #5 חחחחחחחחחחחחחחח מה אם היית ליד אנשין כ"כ מושלמים לא היית נמרחת עליהם?
י ירדי love אדם New member 31/1/06 #20 אחחחח מה הייתי עושה להם..../images/Emo8.gif כפרות עלייהם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ו ורד לאב אושרי New member 31/1/06 #21 Uואיייייייייייייייייייי איזה תמונה!!!!!!! לאכול אותו באלוהים!!! איזה קטן הוא נראה?!?!?!!
י ירדי love אדם New member 31/1/06 #22 הוא כל המזן ניראה קטן..חחח.. והוא הכי גדול בעצם.. =] כפרוןת עליווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו אני מתה עליו!!!!!!!!1 תראי איזה שפתיים שקסיות יש לו בתמונה הזאת אמאאאא..
הוא כל המזן ניראה קטן..חחח.. והוא הכי גדול בעצם.. =] כפרוןת עליווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו אני מתה עליו!!!!!!!!1 תראי איזה שפתיים שקסיות יש לו בתמונה הזאת אמאאאא..
ו ורד לאב אושרי New member 31/1/06 #23 נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן וואי אנילא עומדת בזההההההההההההההההה
L litalg06 New member 31/1/06 #15 חחח נכוןן!! שם רק שלנו!! שתפסיק להת נהג כמו ****! [סורי על המילים... ]
א אדווה המאמי New member 31/1/06 #4 ייאאאבאאאא..!!!!!!!!! איזה תמונות פצצההה.. מושלמיםםם תודה מאמי אבל מה נסגר עם הדס מורנו ושיר ביטון!?!?!?! מתמרחות על כל העולם.. אבל חמודות
ייאאאבאאאא..!!!!!!!!! איזה תמונות פצצההה.. מושלמיםםם תודה מאמי אבל מה נסגר עם הדס מורנו ושיר ביטון!?!?!?! מתמרחות על כל העולם.. אבל חמודות
ש שרינוששש New member 31/1/06 #7 נככוןן ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif כככככפפפפפפפרררררררעעעעעעעלללללללליייייוווווו ביחו'שש תעשההה לייי שלישיייהה
נככוןן ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif כככככפפפפפפפרררררררעעעעעעעלללללללליייייוווווו ביחו'שש תעשההה לייי שלישיייהה
C CaMiLa TqM New member 31/1/06 #12 טל פורר אם אני לא טועה הוא כתב או הלחין את שיר הנושא חחחח אבל אני לא סגורה על זה חחח תודה על התמונות נ.ב: ערן מ'זה מזכיר לי את ידיד שלי חחח זה כבר מפחיד
טל פורר אם אני לא טועה הוא כתב או הלחין את שיר הנושא חחחח אבל אני לא סגורה על זה חחח תודה על התמונות נ.ב: ערן מ'זה מזכיר לי את ידיד שלי חחח זה כבר מפחיד