תודה
L litalg06 New member 31/1/06 #17 הם הנסיכים שלי!!! אין אין עליהםםם!! מושלמים שליי!!!! מוככשריםםםם!!!! חולעליכםםם!!! אין לי מה להוסיףףף!!!!
הם הנסיכים שלי!!! אין אין עליהםםם!! מושלמים שליי!!!! מוככשריםםםם!!!! חולעליכםםם!!! אין לי מה להוסיףףף!!!!
C CaMiLa TqM New member 31/1/06 #26 כן אבל לא לבד... נראה לי חחחח קיצור השם הזה מוכר לי ונראה לי שראיתי אותו רשום אותו כאחד מהכותבים או המלחינים ב"בועה" הזאת שתמיד יש בתחילת הקליפ
כן אבל לא לבד... נראה לי חחחח קיצור השם הזה מוכר לי ונראה לי שראיתי אותו רשום אותו כאחד מהכותבים או המלחינים ב"בועה" הזאת שתמיד יש בתחילת הקליפ
ו ורד לאב אושרי New member 31/1/06 #31 אהההההההההה תודה.. זה היה די צפוי יש להם את השיר הכי יפה בעולם!!!
L litalg06 New member 31/1/06 #29 כעעע!!! בזכות כל ההצבעות שלנוו [או שלי...] כל פעם שאני רואה אותם אני מתרגשת ושמה פווללל ווליוםם!! הם כאלה יאפיםםם!! ושרים מדהיםם מהממים שילייייי!!!
כעעע!!! בזכות כל ההצבעות שלנוו [או שלי...] כל פעם שאני רואה אותם אני מתרגשת ושמה פווללל ווליוםם!! הם כאלה יאפיםםם!! ושרים מדהיםם מהממים שילייייי!!!
R Roti Toti New member 31/1/06 #32 חמודד הערן הזה אבל אושרי איןןן אין עליוו איזה מושלםם יווו >>>> [אני עשיתי
א אדווה המאמי New member 31/1/06 #33 בקשר לטל פורר........ לפי מה שהבנתי הוא המנהל המוזיקלי של שיר נולד
C CaMiLa TqM New member 31/1/06 #35 חח יופי אז כנראה שהוא באמת קשור איכשהו לשיר חחח לא סתם היה נראה לי וואי בהתחלה חשבתי שזה אותו אחד ששרון בטעות לקח את העוגה שלו להביא לאושרי וזה חחח ואז נזכרתי שהוא אמר תום חחחחח אופפססס
חח יופי אז כנראה שהוא באמת קשור איכשהו לשיר חחח לא סתם היה נראה לי וואי בהתחלה חשבתי שזה אותו אחד ששרון בטעות לקח את העוגה שלו להביא לאושרי וזה חחח ואז נזכרתי שהוא אמר תום חחחחח אופפססס