תמונות חדשות

LemonLimeLilach

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

איזה תמונה מצחיקה הוא נראה שפוך

TuTyBoP15

New member
לדעתי בדיוק ההפך...

הופעות זה בסדר כי זה הופעות.. אבל ככה ביום יום נראה לי חשוף מדי..

../images/Emo99.gifתודה איזה מושלמים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif..

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא כפרות עליהם

HEN0121

New member
דייי תודה אנהייי ופונצוו מושלמיםםם

אנהי מתלבשתתתתתתתתתת מושלם.. וזאת לא צורה להעיר על לבוש : "מתלבשת זנותי" זה בכלל לא ככה היא ממהמת ויש לה גוף הורס הלווואי עליי בגדים כמו שלה וזה כמו שההערת לברונו שאמר בשיא היופי את ההערות שלו על כריס אז יש הבדל.. אנהייייייי מושלמת פשוט פרפקטהההההההה פונצו גםםם.....!!!! ואין סיכוי שהם התנשקו הוא ודולסה אחרי היומולדת שלו זה רק לפני כי אחרי הם כבר היו פרודים...!!

TuTyBoP15

New member
זה שיש לה גוף הורס לא אומר שחייב

לאהוב את הצורה שהיא מתלבשת.. היא מתלבשת זנותי לדעתי ואין דרך אחרת לומר את זה.. זו הדעה שלי.. זה שאני אוהבת אותה בתור שחקנית לא אומר שאני צריכה לאהוב את איך שהיא מתלבשת.. לדעתי זה לבוש זנותי וממש לא אופנתי.. ולא צריך לאהוב את כל מה שהמוערץ שלך אוהב.. לא לטעמי סבבה לטעמך סבבה.. אם יש לה גוף יפה סבבה היא לא חייבת להראות את זה לכל העולם לדעתי היה הרבה יותר יפה סקסי ומסתורי שמתלבשים בצורה יפה קצת חשופה אבל שמשאירה מקום לדמיון..

סוכריה16

New member
אני מסכימה איתך

אבל איפה היא מתלבשת לא יפה. את עוד תראי בהמשך רבלדה כמה יפה היא מתלבשת.. וזה נורא אופנתי לדעתי! זה דברים שהמון בנות רוצות ללבוש.. וזה כיף לראות איך זה לבוש עלייה.. לדעתי זה ממש לא זנותי אני חולקת על דעתך.. היום משל, ראו לה תבטן אבל היא לבשה משוו מהמם בטירוף וככה תמיד.. האי פשוט יודעת להתלבש.. גם ב 406 זה היה ככה אני זוכרת

LemonLimeLilach

New member
זה בכלל לא היא בוחרת את הבגדים שלה

יש דבר שנקרא מלבישות והן בוחרות לה את כל הבגדים... אז להגיד שהיא יודעת או לא יודעת להתלבש זה לא ממש ריאלי כי זו לא היא בוחרת את הבגדים

סוכריה16

New member
את שתצי! מפריעה לי בנאום!!!

ואני יודעת מה זה מלבישה.. אבל מה שאני מנסה לאמר, זה שנכון.. יש מלבישות אבל עדיין... אני מתכוונת.. שאנהי בתור אנהי בוחרת מה ללבוש בכל החדר של התלבושות!! היא מחליטה ללבוש חולצה כתומה .. המלבישה לא מתערבת אלא אם כן זה משוו מזעזע ואז המלבישות והספרים נכנסים לפעולה..

LemonLimeLilach

New member
חחח נראה לך?

המלבישה לוקחת לה את המידות, יוצאת לשופינג, חוזרת עם בגדי מיה קולוצ'י, אנהי נכנסת, מודדת, מתקנים מה שצריך אם המידה לא מושלמת, ושולחים אותה לצילומים

סוכריה16

New member
רציני!?!?!?!?!?!

כל כך שווה להיות שחקן!?!?!? אני מתה על מה שהיא לובשת ברבלדה זה מדהים

LemonLimeLilach

New member
זה לא שווה בכלל

לעיתים נדירותתתתת נותנים להם לשמור את הבגדים שהם לובשים על המסך

bigmomentom

New member
אנהי מתלבשת מעולה בסידרה וגם

מחוץ לה- הבגדים וגם האקססוריז (נעליים, תכשיטים, תיקים וכו') צריך לדעת להעסיק סטייליסט טוב וגם חוש לאופנה לא מזיק. יש לה מעט מאוד פיספוסים בכל מה שקשור ללוק שלה.

TuTyBoP15

New member
לא בדיוק...

גמני חשבתי שזה ככה אבל לא.. ראיתי תוכנית שעשו על טלנובלה אחת.. והראו איך הם בוחרים להם ת'בגדים.. הם הולכים איתם לכל מיני סטודיואים ומודדים איתם בגדים בהתאם לדמות שהם הולכים לגלם והם קונים מה שמתאים ומחמיא להם.. חחחחח כמעט אותו דבר.. ובאסההה שהם לא מקבלים את הבגדים.. הם בטח מוכרים את זה במכירות פומביות.. מקבלים על זה הרבה כסף אחרי ששחקנים מפורסמים עם שם כמו של אנהי וכו' לבשו את זה

eveligne406

New member
אבל רגע,

אתם שוכחים דבר אחד, זה לא שמלבישים ומפשיטים כמו בובה, כי גם לאנהי יש חלק בזה אם יביאו לה משהו שלא מוצא חן בעיניה היא פשוט לא תלבש אותו היא לא תציית לכל מה שנותנים לה ללבוש!!! מה עשיתן ממנה איזו בובה!!!!!

TuTyBoP15

New member
לא התכוונתי ברבלדהה

התכוונתי שרואים תמונות שלה שהיא יוצאת וכזה.. ברבלדה ו-406 נורא אהבתי איך שמלבישים אותה.. במיוחד ברבלדה.. אני לא אוהבת שהיא מתלבשת חשוף מדי וכל פעם חולצות בטן או פשוט חולצות שמסתירות את החזה שבעצם הם אמורות להילבש עם גופיות או חולצות ולהוסיף טאצ' אבל לדעתי זה לא מתאים לבד..

eveligne406

New member
לבוש לא אופננתי???

חח לפי ד-ע-ת-י אנהי היא מאלה שמכתיבות את האופנה, כל מה שאנהי תלבש ייראה עליה כמו מיליון דולר ולא משנה מהז ה, הכל מחמיא לה... והיא מתלבשת בדיוק בהתאם למקום, ולאירוע, אם זה אירוע שצריך להיות בו בלבוש צנוע, היא תעשה את זה, זה לא שהיא הולכת בחזייה ותחתונים כל היום!!! ואפשר להגיד לבוש לא צנוע... זה שהיא חושפת את החזה (המושלם) שלה זה לא הופך אותה לזונה את יודעת...אפשר להשתמש במילים יותר עדינות

TuTyBoP15

New member
שנשים מתבלבשות בלבוש זנותי זה לא

אומר שהם זונות.. הלבוש שלהם הוא זנותי..הכוונה לפרחי.. וזה לדעתי לגמרי.. דעתכן היא שונה.. אבל לדעתי אתם מדברים אך ורק מתוך הערצה אליה ולא רואים את מה שבאמת.. אתם כל הזמן כותבים שלא משנה מה היא תלבש היא תמיד תיראה מושלמת וזה ממש לא ככה.. אתם עושים ממנה אלה וזה סליחה אבל מעצבן.. לא שיש לי משהו נגד ההערצה שלכם אליה חס וחלילה גמני מעריצה אותה אבל אני יודעת להגיד על המוערצים שלי שהם מתלבשים לא יפה גם אם אני מתה עליהם.. ואני היא לא מאלה שמכתיבות את האופנה.. אני לא אוהבת את הסטייל שלה מחוץ לרבלדה..

eveligne406

New member
יופי, אז עכשיו

זהו, שכנעת אותי. חח נו מה...זאת דעתי, בלי שום קשר להערצה שלי אליה..ולאנהי אולי יש מגרעות, כמו כולנו... ואת יכולה לאל אהוב את הלבוש שלה עד מחר חח זה לא הכי מעניין אותי...!!! ולפי דעתי אנהי מתלבשת ממשששש יפה וממש אופנתי, אני לא יכולה לקבוע את זה כעובדה זו פשוט הדיעה שלי... וככה גם את, את לא יכולה לבוא ולקבוע עובדה שאנהי לא מתלבשת טוב. תאמיני לי בשביל זה יש אנשי מקצוע שיחליטו...

למעלה