תמונות חדשות איזו מדהימהההה
ס סוכריה16 New member 4/10/05 #9 פונצ'ו ודולסה לא מדברים נראה לי אבל העיקר שמאושרים הם כן.. פה בתמונה כולם מסתכלים שמאלה ורק פונצ'ו ימינה חחחחחחחח
פונצ'ו ודולסה לא מדברים נראה לי אבל העיקר שמאושרים הם כן.. פה בתמונה כולם מסתכלים שמאלה ורק פונצ'ו ימינה חחחחחחחח
O osh360 New member 4/10/05 #17 לאאא שידברו נכון הקטע שהוא עזב אותה בישביל החדשה שלו.. לא ניראה לי שהיא כ"כ פגועה... כי אחרי זה היה את היום הולדת שלו.. והוא והיא יש להם תמונה שהם ביחד ומאושרים ואחרי זה הייתה עוד תמונה שהם מיתנשקים{בפההההה}חחחחח ואיזה חמוד רק הוא ימינה חחחחחח
לאאא שידברו נכון הקטע שהוא עזב אותה בישביל החדשה שלו.. לא ניראה לי שהיא כ"כ פגועה... כי אחרי זה היה את היום הולדת שלו.. והוא והיא יש להם תמונה שהם ביחד ומאושרים ואחרי זה הייתה עוד תמונה שהם מיתנשקים{בפההההה}חחחחח ואיזה חמוד רק הוא ימינה חחחחחח
O osh360 New member 4/10/05 #20 אבל זה היה ליפני הרבה זמן אממ בערך לפני אממממ היום הולדת שלו או אחריה
ס סוכריה16 New member 5/10/05 #26 כן דולסה ניצלה כל רגע מזכיר לי שהייתי קוראת לה "נמרחת" חח אבל מה קשור!? לא נראה לי זה ביומולדת שלו.. ואם כן.. עוד קשה להם והם שכחו שהם לא יחד..
כן דולסה ניצלה כל רגע מזכיר לי שהייתי קוראת לה "נמרחת" חח אבל מה קשור!? לא נראה לי זה ביומולדת שלו.. ואם כן.. עוד קשה להם והם שכחו שהם לא יחד..
T TuTyBoP15 New member 4/10/05 #8 כמה שאני מתה וחולה על אנהי אני לא סובלת איך שהיא מתלבשת.. היא מתלבשת כמו פרחה וחשוף מדי..
ס סוכריה16 New member 4/10/05 #10 לא נכון.. היא מתלבשת הכי יפההההה להפך, גם הכי פחות זנותי.. במיוחד בהופעות טובבתמונות נדירות של כריסטיאן
לא נכון.. היא מתלבשת הכי יפההההה להפך, גם הכי פחות זנותי.. במיוחד בהופעות טובבתמונות נדירות של כריסטיאן