תמונות חדשות!

ועוד...

Crunk

New member
חחחחחח, קיילי יותר שווה מג'ניפר?

בדיחת השנה, קיילי היא זקנה מקומטת, איך בכלל אפשר להשוות אותה לג'ניפר? שיהיה. ובקשר לתמונה, זאת פוזה כבר ידועה שהרבה צלמים מצלמים אותה. זה לא שקיילי המציאה את זה. אני בספק אם בכלל ג'ניפר יודעת מי זאת קיילי
(כמו שאת\ה יודע\ת בארה"ב לא שמים ז** על קיילי ולא יודעים מי היא בכלל)

Crunk

New member
../images/Emo26.gif

אני מחבב את השירים של קיילי מאוד. ואפילו היו לה כמה יציאות אדירות כמו "סלאוו", אבל מבחינת מראה אני לא אוהב אותה, היא לבנה מידי כמו סיד וכזאת זקנה, זה ממש לא עושה לי את זה

כמה חבל שקיילי וג'ני כמעט באותו גיל

אולי קיילי גדולה ממנה באיזו שנה ...קיילי נראת לעומת זאת הרבה יותר טבעית ולא מנותחת כמו אומנים אחרים בגילה , קולה רק הולך ומשתפר ועדיין צלול כתמיד ומבחינה מוסיקלית רק הולכת וגדלה...זכתה שנה שעברה בגראמי...וברור שג'יי לו יודעת מי היא...ככה זה כשמעתיקים , אז יודעים ממי
אגב אני מת על ג'יי לו...אבל קיילי פשוט אגדה מוסיקלית אשר עברה כברת דרך משנות ה 80 , דרך שנות ה 90 ושנות האלפיים המוצלחות שלה עד כה...במילים אחרות , ג'ניפיר טובה אבל פשוט אין על קיילי!

Crunk

New member
אוקיי.. זאת דעתך...

ועדין, קיילי נראית ממש ממש זקנה. ושוב, אני אומר, קיילי לא המציאה את הפוזת צילום הזאת, הרבה אומנים הצטלמו ככה. ובארה"ב כמעט ולא מכירים את קיילי, אז למה שג'ניפר תכיר אותה בכלל?

עוד הוכחה שג'ני מעתיקה מקיילי...

לבשה בדיוק (אבל בדיוק) שמלה זהה לשל קיילי מהקליפ I BELIEVE IN YOU באירוע מלפני שבועיים (הקליפ של קיילי מלפני חצי שנה)... מסתבר שלא רק שהיא מכירה היא גם עוקבת אחרי הלבוש שלה באובססיביות... הנה השימלה המקורית של קיילי...(דולצ'ה גבאנה במיוחד לקליפ IBIY ) נובמבר 2004 ..

ושל J ..

מרץ 2005 ... אגב גם יש לי תמונה של שתיהן בצוותא היכן שהוא מטקס ה TOTP הבריטי ...

Crunk

New member
חחחחח,

א.זה מטקס הגראמי ב.זאת לא בדיוק אותה שמלה ג.זאת עובדה שאף אחד בארה"ב לא מכיר את קיילי, היא אף פעם לא עברה שם את ה-2 מיליון עותקים.

למעלה