תמונות חדשות...

didi14

New member
תמונות חדשות...

בריטני ניראת מדהים בחולצה ירוקה וחצאית לבנה קצרצרה שחושפת עכוז מושלם ורגליים סקסיות. בריטני בודקת עם התדמית הסקסית שלה תעזור לה לתפוס מונית. וכנראה שלא כי אחרי 20 דקות היא פרשה.

../images/Emo41.gifאיזו חולצה מזעזעת../images/Emo70.gif../images/Emo5.gif

אבל היא יפההה
איך זה הגיוני ששום מונית לא עצרה לההה
זו אי שפיות לא לעצור לכזאת

«TziMHoNoa™

New member
מילא החולצה..../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

אבל מה זה החצאית הזאת
יאבהלה'
היא נראית כמו פרחה.. איכס...

גועל נפש. לבוש של חשפנית ולא יותר.

במקום במוזיקה, בזה בריטני מתעסקת- באיך להתלבש יותר ויותר פרובוקטיבי. באמת איך לא עצרו לה? נערת ליווי וגם זמרת באותה חבילה לא מוצאים בכל יום...מזעזע

היא דווקא יפה פה!!

לא רואים לה כלום..והחצאים ממש יפה לה.. חוץ מזה שהצבע של החולצה קצת מזעזע!

iRiS009

New member
נו באמת..

היא נראית מהמם פה והיא מסתובבת פשוט אז למה שתתלבש יותר יפה?!?! הצבעים של הבגדים מתאימים והיא נראית מצוין וחמודה שם! ודי כבר לכתוב בכל מקום על התמונות שהיא נראית חשפנית איככ (כמו ברולינג סטון) לבריטני יש גוף מהמם אז למה שלא תראה אותו!?!? היא יודעת גבולות ולא חושפת ממש את עצמה וחוץ מזה זה מה שעושים במגזינים. רואים ביומיום שהיא מתלבשת יפה אז די כבר לומר שהיא חשפנית ודברים כאלווו נו באמת תתבגרו קצתתתת מה אכפת לכם איך היא מתלבשת?! העיקר שהיא זמרת מעולה וזהו!!

../images/Emo41.gifהיא באמת זמרת מעולה../images/Emo70.gif

והיא באמת נראית מדהים
אני אוהב את החצאיות האלה (לא עלי) אז אני אשתוק..
אבל החולצה עדיין מ-ז-ע-ז-ע-ת

Summer Spirit

New member
אני לא בקטע של לרדת על בריטני

ואני אפילו די מעריצה אותה! היא ה-זמרת של הפופ.. נו פופ פרינססה אבל.... זה רק הדמיון שלי או שהרגליים שלה שמנות?

../images/Emo41.gifתמיד הם היו ככה..

בריטני תמיד הייתה בריאה כזאת.. לא עם שומן עודף.. אבל לא אנורקסית.. אני זוכר ש-1999 (אני מרגיש זקן..) היא יצאה עם MTV למסע קניות לכבוד ה-VMA הראשון שלה.. והיא ראתה מגפיים שמאוד מאוד מצאו חן בעייניה.. אבל השוקיים שלה היו גדולים מידי.. והיא אמרה את זה..
היא לא הצליחה לסגור את הריצ'רצ' של המגפיים האלה..

למעלה