תמונות חדשות

../images/Emo41.gif

את יפה מאוד ותמונות יפות אבל זה היה נראה יותר טוב אם בתמונה השניה היית שמה מכנסון בפוזה הספציפית הזו בהצלחה

barrf

New member
שכחתי לציין פרט חשובבבבבבב

צלם : ארז גורסוי איפור : הדר יעקובי (אני) :)

ממ לדעתי

את מהממת !! ממש אהבתי את שתי התמונות הראשונות רק הפריעה לי העובדה שמחצת ככה את החזה בשביל שיראה גדול יותר ... לא בגלל צניעות או משהו פשוט זה לא נראה טיבעי .. בתמונת פנים ... רואים שיש לך פנים מהממות רק לדעתי היא זקוקה לריטוש ואם היית עם אודם בהיר הייתי אוהבת אותה עוד יותר! כי יש לך מראה עדין ... :) שאפו על האיפור!

עמי1986

New member
ממש יפה אהבתי...רק 3 תמונות???

ואם הייתה לך שפה עליונה יותר עבה לפי דעתי זה היה מוסיף לך המון המון!

Kalderaro

New member
שלום הדר

תמונות יפות , לדעתי 2 הראשונות דיי דומות כך שיכולת להחליף את הראשונה באחרת. אכן התמונות מעט סקסיות (אני אישית לא רואה פסול בכך) רק שהייתי רוצה לראות יותר גיוון. סה"כ רואים שנהנת להצטלם ויש לך חוש משחק לא רע מול המצלמה. שבת נעימה , ליאור קלדררו.

עמי1986

New member
זה בדיוק מה שאני חשבתי!!

ובגלל שהניק שלה בר הייתי יותר מופתע.....

EtaiLavie1

New member
את בהחלט נראית טוב

אני חושב אבל שהתמונות האלה לא מממשות את הפוטנציאל שלך...תמונות חמודות..לא יותר:)

tzury

New member
הדר את יפה מדהימה וסקסית כהרגלך :)

ולמי שהעירה כאן על "מוחצת את החזה"..אני יכול להעיד כאחד שצילם את הדר שהיא לא צריכה למחוץ כלום :) הכל אמיתי

barrf

New member
:)

תודה...צורי ....חח סתם לא היה בא לי להגיב על שטות שכזו... ותודה על הפירגונים...

יודעת מה מעצבן ?

שהכי פירגנתי לך שבעולם !! כתבתי שאת מהממת שיש לך מראה עדין שהפנים שלך יפות ... ורק הערתי על הפרט הקטן הזה שהציק לי טיפה בעין יכולת להגיד שלא עשית את זה בכוונה ואז הייתי כותבת לך - סליחה, טעיתי. אבל למה לרשום שזה שטות וכאלה ? לא נעים

prezik

New member
התמונה היחידה שאהבתי!

העלת כולה 3, אבל השנייה היא בעצם זאת רק לא חתוכה.. ולא ממש אהבתי איך שהרגליים ראו ב 2.... פה את נראת מעולה, ובאמת הרבה זמן לא העלת תמונות, אז מחכה לראות עוד:) יפייפיה..

למעלה