מי שמשנק את היילי הוא עם מסכה של באטמן ונייתן מחופש לבאטמן!! =]
Y yaela228 New member 23/10/05 #42 ../images/Emo58.gif מי שמשנק את היילי הוא עם מסכה של באטמן ונייתן מחופש לבאטמן!! =]
M mirymoo New member 23/10/05 #43 ../images/Emo58.gifנכון אבל מאיפה לך לדעת שכריס לא התחפש לבאט מן בכוונה כדיי להטעות את היילי???? אם הוא עשה את זה הוא חרא..... וגם שמתי לב שנייט מסתובב כל הזמן בלי המסכה....
../images/Emo58.gifנכון אבל מאיפה לך לדעת שכריס לא התחפש לבאט מן בכוונה כדיי להטעות את היילי???? אם הוא עשה את זה הוא חרא..... וגם שמתי לב שנייט מסתובב כל הזמן בלי המסכה....
ח חולה על נייתן New member 22/10/05 #27 אני אוסיף גם תמונה: ג'יימס מושלם ואין עליו קבלו תמונה מחושמלת על ג'ימס לאפרטי
מ מיטלוש המקורי New member 22/10/05 #28 אחותי מתה עליו.. אבל הוא חצ'קונס!!! חחחח...כינוי אני המצאתי!! חחח....
ח חולה על נייתן New member 23/10/05 #41 עברו לו כול החצ'קונים!!! עכשו יש לו עור חלק ויפה חוץ מזה שהוא יפה אפילו אן החצ'קונים בת כמה אחותך? חולה על ג'יימב לאפרטי
עברו לו כול החצ'קונים!!! עכשו יש לו עור חלק ויפה חוץ מזה שהוא יפה אפילו אן החצ'קונים בת כמה אחותך? חולה על ג'יימב לאפרטי
M mirymoo New member 23/10/05 #44 מאיפה את יודעת שעבר לו??? מייק אפ זה חומר מצויין!!!! וגם תוכנת הפוטושופ....
ח חולה על נייתן New member 23/10/05 #45 מה הקשר? יש לי תמונה שהוא חתם במשחק כדורסל ויש לו חצ'קונים וזה לא בסדרה!!!!!!