תמונות חדשות של סופיה!!

TaMiRMo

New member
ואו איזה השקעה הבאת פה תהיי בריאה !!!

ומה זה פה בכתבה : One Tree Hill was supposed to return with all-new episodes on January 2, 2008. But it’s a mid-season replacement and could come back any time if a show on The CW fails. זה אומר שמגרש יכולה לחזור לפני ! אז נקווה שיכשל להם אחד מהסדרות חחח !

D e l i l a h

New member
כן אבל זה יכול גם לאמר ש

במקום להקדים, הם יאחרו את המועד מה שאנחנו לא כ"כ רוצים שיקרה DD:

WatchMeWatchYou

New member
לא נראה לי שזה אפשרי..

לאחר את זה.. כי בינואר נגמרות חלק מהסדרות, וסדרות "mid season" מחליפות אותן. ככה שיכול להיות שזה יתחיל לפני אם סדרה חדשה לא מצליחה או משהו כזה, אבל לא נראה לי שיש אפשרות לדחייה בגלל זה

D e l i l a h

New member
אההה הבנתיי

באמת לא כ"כ הבנתי בתחלה מה "מיד סיזון" אומר... אבל מיד סיזון הן באורך מלא או יותר קצרות? כי אני זוכרת שדווקא ראיתי שאישרו שיש לעונה 22 פרקים

WatchMeWatchYou

New member
לא.. מיד סיזן אומר שהן מתחילות באמצע עונת

השידורים. כלומר במקום להתחיל בספטמבר, הן מתחילות בינואר. אין קשר למספר הפרקים שיופקו לסדרות כאלו. ולפי מה שהבנתי באמת יהיו למגרש 22 פרקים

TaMiRMo

New member
צר לי לאכזב

אבל יש מצב שיהיו פחות הם צריכים לראות כמה פרקים מה יהיה הרייטינג כמה אנשים יראו מה ילך ... ואז הם יתנו אור ירוק להמשך העונה סביר להניח שיהיו 22 פרקים אך זה לא חקוק בסלע (תגידו שזה לא משפט חכם חחח !
)

WatchMeWatchYou

New member
ברור, אבל בכל שלב יש מצב שיורידו סדרה בגלל

רייטינג נמוך. התכוונתי שזה זסדרה היא מיד סיזן ריפלייסמנט זה לא אומר שלא תהיה עונה מלאה..

למעלה