תמונות חדשות שלי...

תמונות חדשות שלי...

יש לי כמה תמונות חדשות [והפעם טובות] מהנסיעה שלי לצפון
התמונות על רקע הכינרת בשקיעה [זה לא נראה שקיעה כי היה מעורפל...] ו...אל תתיחסו לגבות ולפצעון שיש לי ליד הפה
.... בקיצור...אני אשמח לשמוע חוות דעת
ואלה לא תמונות מקצועיות סתם תמונות לכיף
ירדן
נ.ב. תפתחו את התמונות הו סתם נראות באיכות גרועה...

hilala20

New member
התמונות חמודות, אבל כמו שכתבת

הן סתם לכיף ובגלל זה לא נראה לי שמישהו מתייחס. אני למשל לא ממש הבנתי איזה תגובות את רוצה לקבל, בקשר למה?

Melvina

New member
חוות דעת?

אם אלו סתם תמונות לכיף אז איזה חוות דעת את מצפה לקבל? בכל מקרה, אני לא יודעת אם העלת כי את רוצה להשתלב בתחום או סתם ככה. להשתלב אני לא חושבת שתשתלבי, אולי בעוד כמה שנים הפנים שלך ישתנו אבל יש לך אוזניים קצת גדולות מדיי, בכללי עיניין הטיפוח, הגבות שלך על הפנים, אני לא יודעת בת כמה את אבל הגבות הן חלק מאוד חשוב בפנים. יש לך שיניים בסדר אבל הגוון שלהן צהבהב ודיי תצטרכי לעשות הלבנה (מה שמאוד לא מומלץ כי זה הורס את השיניים). את חמודה אבל את צריכה לשנות כמה דברים, תנסי לשנות כמה דברים (כמו עיצוב גבות), תפזרי קצת השיער ושמישהו יצלם אותך בצורה נורמאלית למרת ששוב, לדעתי את לא תתאימי, לא לפי מה שרואים בתמונות הללו.

Tamar Lev

New member
אממ...

את נורא חמודה, מתוקה כזאת אבל לא יופי של דוגמנית את גם ממש קטנטונת.. תגדלי קצת ותנסי.

תגובה...

עיצוב גבות - ביקשתי לא להתייחס לגבות כי זה היה בנסיעה ולא סידרתי לפני זה, אני כן מסדרת. השיניים שלי כרגע, באמת קצת צהובות אבל הן לאט לאט מתנקות. לא מזמן הייתי בטיפול שיניים. ובקרוב אני עושה גשר ככה שגם אם אני רוצה להיות דוגמנית אני צריכה לחכות והאוזניים שלי, לדעתי לא גדולות אבל בכ"ז אני צריכה לחכות כמה שנים בגלל הגשר...אז בין כה וכו אני אתפתח.

דורין1234

New member
לדעתי

את ממש ממש לא יודעת להגיב לעניין היא ביקשה תגובה היא לא ביקשה שתגידי לה מה רע מה זו היא תגידי לה תמונות חמוודות אל תגידי את המגרעות! ממש תגובה מעליבה מצידך!

Adar Azulay

New member
אני מאמינה שכל אחד כאן מצפה

לקבל ביקורת בונה אז למה לא? מה שחשוב זה שלא מעבירים אותה בצורה פוגעת.

......

אמממ...ת'אמת...זה סתם תמונות שצילמתי לכיף כשהייתי בטיול, לא התכוונתי להצטלם כמו דוגמנית. כמו שהגבתי לה, הגבות שלי באמת לא היו מסודרות כי היה לי מבחנים כל השבוע ויש טיול, והפצעונים - זאת לא אשמתי שהם צמחו פתאום [למרות שהיא לא כתבה על זה.] אם היא חושבת שהפנים שלי לא מתאימות, בבקשה. אני בת 14 לא בת 20, הפנים והגוף שלי עוד משתנים הם לא קיבלו את הצורה שלהם. בקשר לאוזניים, הן ממש לא גדולות כנראה רואים בתמונה משהו מוזר למרות שהסתכלתי והן ממש לא גדולות
אהה ובקשר למה שהיא כתבה בשיער, הייתי בטיול והיה יחסית חם. ולכן השיער שלי אסוף.

Adar Azulay

New member
סבבה אני לא באה אלייך בטענות

על שום דבר אמרתי שלדעתי כולם פה מצפים לקבל ביקורת בונה ואני לא רואה משהו פוגע בזה שממליצים לעשות גבות יש לך תמונות לא מהטיול ?

למעלה