תמונות חדשות (בגד ים)

Melvina

New member
תמונות חדשות (בגד ים)

הביאו לי בגד ים למדוד אז ניצלתי הזדמנות, כיסיתי את העיניים כשאני עם הבגד ים כי יש פה מלא חלאות חולי מין או סתם מניאקים שמכירים אותי שיעשו שימוש לא חיובי עם התמונות שלי אז גוף ופרצוף בנפרד.

Melvina

New member
4

לא לשים לב לגבות אני מגדילה אותם בשביל לשנות צורה

maya ba

New member
אמממ.....

אני חייב ת להודות שיש לך מבנה קצת מוזר.... אני לא ראיתי מבנה כזה.... אבל בהחלט יפה. ועוד דבר- אמרת לי להצר היקפים נכון? אז אני חושבת שזה יהיה טעות. את מבינה? אני משחקת כדורעף כל כך הרבה זמן אז יש לי כתפיים רחבות. ויש לי גוף בהתאם. אני לא שמנה. אז אם אני יצר את ההיקיפים אז זה יהיה לא פרופרציונלי....

Melvina

New member
כן אני יודעת

הוא לא מוזר, אני נושאת עימי כמה קילוגרמים מיותרים של שומן שמזעזעים לי את הצורה כל הזמן, לא כלכך רואים שאני קצת שמנה בתמונות בגלל שדיי התמתחתי ולא שמים לב אבל בכללי זה קטסטרופה אני עובדת על זה. תודה רבה. תסתכלי את פרסמת כמות מצומצמת של תמונות והרבה פעמים תמונות יוצאות מאוד שונות מהמציאות (כמו אצלי שבתמונות נעלם השומן), יכול להיות שזה באמת בסדר אצלך, אם לדעתך כן אז כן. אין לי דיעה מקצועית ויש לי סטנדרטים דיי גבוההים לכן אין לקחת את התגובות שלי בצורה יותר מדיי רצינית, למקצוענים בטוח יהיה משהו אחר להגיד ובד"כ גם יותר חיובי. ויפה יפה על הכדורעף, אני גם שיחקתי הרבה שנים עד שהחליטו לסגור את התחום בעיר.

Melvina

New member
וגם

אם יצא לי לסרוק תמונה מלפני שנתיים-שלוש , שם אני בלי שומן ויש לי גוף רגיל אבל זאת לא תהיה תמונה אובייקטיבית כי אז הייתי קטנה יותר ועם גוף פחות מפותח.

just dandi

New member
אממ תראי

גם אני חייבת להודות שהגוף שלך די מוזר ואפילו מעוות בתמונות.יש צורך להצר היקפים[בעיקר מותניים] ולחטב את שרירי הבטן והיריכיים. אבל הפנים שלך,ללא ספק,הן פנים של דוגמנית,בעלות מבנה מושלם! [והשיער שלך ממש יפה אגב
]

Melvina

New member
תודה :)

כן בנושא הגוף אני יודעת, שחכתי לציין שיתייחסו פחות לגוף ויותר לפנים כי אני מודעת לבעיה של הגוף השלתי כבר מעל 10 קילו ואני עדיין מתאמנת. ותודה רבה על המחמאות על הפנים, היה חשוב לי לשמוע דיעות בקשר לפנים.

just dandi

New member
בבקשה:] חג שמייח אגב!../images/Emo140.gif

האמ ושאלה. לא כ"כ הייתי סגורה על זה,אבל נראלי שציינת מתישהו שאת דווקא כן חתומה ומדגמנת בפועל.הייתי שמחה אם תרחיבי על זה[אם את רוצה כמובן]

Melvina

New member
חג שמח!

אני חתומה, לדגמן יצא לי רק בכל מיני שטויות בעיקר ניצבות וגם לא בתקופה של השנה האחרונה, רק חתמתי חוזה עם סוכנות חדשה . (בכל מקרה, סתם סוכנות ואני לא מצטלמת בגדי ים בשנה הקרובה, אולי בתום השנה הזאת יצא לי משהו אבל בינתיים זה סתם תחביב). אני לא מעוניינת לחשוף פרטים כי יש פה אנשים שמכירים אותי ואני לא רוצה שיהיו מודעים לקשר ביני לבין התחום הזה.

moranporati

New member
מזההההההההההההההההההההההה

למה הבגד ים שלי ניראה ככה??? למה צהוב?? אמא'לה חחחחח יש לי כזה בשחור הצהוב ניראה זוהר מדי אבל נייס

Melvina

New member
זה ירוק!

וזה יפה כי אני שחומה והבגד ים הוא זוהר. יש לי 3 בגדי ים שחורים אחד של גוטקס ושניים של גדעון אוברזון, אין לי צורך בעוד אחד שחור.

חן M

New member
בתור אדם שעוסק בספורט

לדעתי כל העיסוק הזה מול המראה הוא לא בריא מנטלית. את בחורה מאוד יפה ואת לא צריכה את האישור של אף אחד בכדי להרגיש יפה. אם את עוסקת בפעילות גופנית את צריכה לעשות זאת בשביל שימור המצב הקיים [גופני,בריאותי] ולא שיפור קיצוני משום שהרזייה קיצונית מידי לא בריאה וגם לא יפה לעין. את לא יכולה לברור מהיכן להוריד את השומן בייחוד ב"צדדים" כנסי ל- שאלות נפוצות בכל מקרה אם תתאמני בצורה מושכלת ותיקחי את הכל בפרספקטיבה הנכונה ולא תבני על זה מגדלים אז אני צופה שיש לך את הפוטנציאל את רק צריכה מזל:). אם יש לך שאלות בקשר לכושר גופני את יכולה לעשות זאת בפורום מאמני כושר אישי או במסרים. המון בהצלחה
חן

Melvina

New member
תודה רבה!

תודה רבה על ההפנייה, השארתי הודעה :) ושוב תודה!

maya ba

New member
Malvina?

למה כל כך מפליא שאני ספורטאית?? חחח כתבת לי את זה בתמונה של הגוף. ולמה סגרו אצלכם? איפה גרת?

just dandi

New member
אני חושבת שהיא התכוונה

שזה מפליא שאת ספורטאית כי בד"כ יש להן מבנה מחוטב יותר

למעלה