תמונות חדשותתתתת נייתןןן...
N NitsNats© New member 22/11/05 #8 הההה!!! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif הוא נראה ממש טוב ואני מוכרחה לציין שבת'אני נראית נורא בתמונה הראשונה והשלישית. אשמח אם תעלי את התמונות לגלריות הפורום
הההה!!! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif הוא נראה ממש טוב ואני מוכרחה לציין שבת'אני נראית נורא בתמונה הראשונה והשלישית. אשמח אם תעלי את התמונות לגלריות הפורום
ת תמריקי New member 22/11/05 #11 אבל לפחות יש משהו חדש בפורום!!! אתם פשוט לא כותבים כלום ביחס לפורומים אחרים!!!!
ש שרונייייי New member 22/11/05 #12 למה לדעתי אנחנו בקצב טוב אין מה לכתוב כי העונה עוד לא הגיעה אבל אנחנו מתקדמים (נא לא להתייחס להודעה אני עייפההההההההההה)
למה לדעתי אנחנו בקצב טוב אין מה לכתוב כי העונה עוד לא הגיעה אבל אנחנו מתקדמים (נא לא להתייחס להודעה אני עייפההההההההההה)
ש שרונייייי New member 23/11/05 #19 וואי איך בא לי שש-בש עכשיו שיחקתי 5 אבנים עם אחותי רואים שאני בוגרת חחחחחחח
R r i n a t 1 2 3 New member 22/11/05 #16 נצל"ש! שאלה על היילי!!!../images/Emo108.gif ראיתי עכשיו ת'סרט מעודדות צמודות 2... ורציתי לדעת אם היא שיחקה שם.. אני כמעט בטוחה שזאת היא... (היא שם עם שיער בלונדיני)... אז.. תגידו לי בבקשה אם היא באמת שיחקה שם... רינת..
נצל"ש! שאלה על היילי!!!../images/Emo108.gif ראיתי עכשיו ת'סרט מעודדות צמודות 2... ורציתי לדעת אם היא שיחקה שם.. אני כמעט בטוחה שזאת היא... (היא שם עם שיער בלונדיני)... אז.. תגידו לי בבקשה אם היא באמת שיחקה שם... רינת..
S shawn 1 New member 23/11/05 #21 ידעתם שג'וי שיחקה גם בסדרה: "פליסיטי"?? היא שיחקה שם ל2 סצנות קטנות...
D Dreaming Soul New member 23/11/05 #22 יותר הפתיע אותי שהיא שיחקה במכושפות <!!!> אני חולה על מכושפות! אבל, טוב..היא הייתה במכושפות לרגע קצר והרבה לפני שהיה מגרש ביתי. אז אני לא כועסת על עצמי יותר מידי..חח
יותר הפתיע אותי שהיא שיחקה במכושפות <!!!> אני חולה על מכושפות! אבל, טוב..היא הייתה במכושפות לרגע קצר והרבה לפני שהיה מגרש ביתי. אז אני לא כועסת על עצמי יותר מידי..חח