תמונות באתר

חוה 1

New member
תמונות באתר

באתר שבניתי הכנסתי גם תמונות. חברות העירו לי שהתמונות קטנות מדי ולא ברורות. אני רוצה שמכל תמונה קטנה יהיה אפשר לעבור לתמונה גדולה. אבל אני חוששת כי תמונות גדולות שורלות הרבה ויעלו לאט. איך עושים את זה? אתר בית ספר אבן חן תמונות

udiyulis

New member
תודה לך שלומי

למרות שהופנה לחוה, שמרתי הקוד לעצמי, על מנת לעשות בו שימוש ביום מן הימים. שומרת לי את הזכות להסתייע בתמיכתך - גם אם מופנית לאחרים. כתיבה וחתימה טובה לך ולספי היקרה ממני, שמאד מעריכה

שלומי

New member
100%

וכתיבה וחתימה טובה לך ולבני ביתך ולכל אנשי הישוב שלך.
תחי מדינת ישראל

חוה 1

New member
שלומי אנילא מצליחה להבין מה שלחת לי

עולה דף כתום עם הפניה לתמונה גדולה אבל שום דבר לא עולה כשאני לוחצת . אשמח להסבר נוסף.

שלומי

New member
כי אין שם תמונה

החליפי את שם התמונה בשם אחר מהכונן שלך ואז תיפתח בגדול!

חוה 1

New member
שלומי אתה יכול להסביר בבקשה

מההתחלה , אין לי שמץ של מושג על מה אתה מדבר.

udiyulis

New member
חוה, שנה טובה - אנסה להסביר

ומקווה שאצליח לסייע בידך. 1. פתחי בקובץ ששלומי צירף בתפריט -->תצוגה -->מקור 2. העתיקי את קוד הסקריפט לקישור בין תמונה קטנה לאותה תמונה בגודלה הטבעי - בחלון חדש. 3. לאחר שתוסיפי לדף ה- html שלך את קוד הסקריפט, עליך להוסיף את התמונות שלך, במקום המתאים (לאחר תג ה- script ). 4. הוסיפי את <"שם קובץ התמונה הקטנה"=img src > 5. הוסיפי את (´שם קובץ התמונה הגדולה´) ושני את המידות הרשומות בהמשך למידות של התמונה הגדולה שצירפת. מצרפת לך דוגמא שעשיתי על בסיס הקוד ששלומי שלח. בהצלחה,

גלוש2

New member
האם את יכולה לסמן בקוד איפה

להכניס את תמונה אחת ואיפה את השניה?

הי חוה, דבר ראשון חדות התמונה

תלויה בצלום. באיזו רזולוציה צילמת?(זה בשביל הפעם הבאה) עלייך לצלם ברזולוציה הגבוהה ביותר כדי שהתמונות יהיו באיכות הטובה ביותר. הצלום הוא רחוק מידי. שימי לב שבאתרי החדשות התמונות שמופיעות הן מצולמות קרוב מאוד לאובייקט. למשל , לראש האדם אותו את צלמת.היות והתמונה המוצגת היא קטנה המיקוד הוא על האובייקט ולא מתפזר לנוף. אחר כך , צריך לעבד את התמונה, להקטינה בגודל ובכובד. דבר שלישי לעשות לינק לתמונה גדולה אך לא גדולה מידי.את צודקת, די מעצבן לחכות לתמונה עד שתעלה. מקוה שעזרתי. אסנת שמיר

Elishabb

New member
שלום חוה-

מהקישור המצורף תוכלי להוריד תוכה לבנית קטלוג תמונות. אלישע

חוה 1

New member
תודה לכל העוזרים

עדיין לא הצלחתי כשאצליח אעלה לכאן את התוצאה.

חוה 1

New member
שלומי זה לא שתי תמונות זה הרבה

תמונות . אני רוצה לדעת איך עושים את זה . אני מתכוונת לצלם הרבה מאד .

מ א ש ה

New member
לחווה 1

הסבר כיצד להוריד משקל של תמונה תמצאי במאגר הקבצים בקורס של ליאנה, בקובץ בשם מפגש מורים פסח תשס"ב. בנוסף אני מצרפת קובץ עם הסברים נוספים. מקווה שיעזרו לך. שנה טובה וגמר חתימה טובה, מאשה.

למעלה