תמונותתתתתתתתת

יש לי כמה דברים להגיד לך!!!

1.אם את חושבת שג'ניפר כל כך טוב אז את צודקת אולי היא לרמה הכל כך נמוכה שלך לעומת ג'סטין שברמה הרבה יותר גדולה ממך.... 2.קודם תדעי על מי את מדברת אחרי זה תרדי עליו!! תודי כבר את לא צריכה כל הזמן לרדת עליו זה כל כך שקוף שאת חולה עליו..טוב לא מאשימה אותך בזה שאת מתביישת להודות במי את כל כך מעריצה למרות שהוא צריך להתבייש בזה יש לו מעריצה כזאת!!!

מה זה הפילוסופיות האלה ??

מה עובר עלייך.. ג'ניפר מושלמת חמודה מתוקה ואני חולה עליה ולא משנה לי מה שתגידי היא מ-ו-ש-ל-מ-ת 1. לא הבנתי מה רצית במה שכתבת שם... 2. את לא צריכה להתכחש לזה שג'ניפר מושלמת
3. זה לא פורום ג'סטין ג'ניפר זה פורום אנסטסיה אז בואי נחתוך את זה כאן! וחס וחלילה אני לא מעריצה שלו.. ואני לא רוצה להיות מעריצה שלו אני מעריצה רק את ג'ניפר *מושלמת* אני מודה בזה שאהבתי את NSYNC וחבל שהוא דפק אותם אבל מה לעשות..

../images/Emo4.gif מה עובר עלייך?!...

עלק דפק אותם.. כל אחד מהם פרש לקריירת סולו והם התפרקו... יש בעיות?? ג'אמפ מי!! ומה את משחקת אותה?? *מצטטת* חס וחלילה אני לא מעריצה שלו.." *מסיימת ציטוט* כמו הילדים הקטנים והמסכנים האלה.. מזל באמת שלא אמרת חס וחלילה שמשון ודלילה.. יאללה לירון חלאס תודי!!!!!!!!!! ג'סטין מושלם ואין לך מה להגיד!!! ולעומתו ג'ניפר..
(עזבו אני לא רוצה לקלל) אז עוד פעם אני מבקשת ממכם אבל עכשיו זו כבר התחננות.. עזרו לההההההההההההההההההההה המצב שלה הולך ומדרדר מיום ליום...
בקשה!!!!!!!!!!!!!!!

לא שתקטי ולא כלום...

אהבת את המילה ג'אמפ מי... וגם ממש הצחקת עם הקטע הזה של שמשוון ודלילה אני על הריצפה פה...ג'סטין סתם הומו עלוב כזה... אבל ג'ניפר כפרע עליה
היא בן אדם עם אישיות עם קול משמיים עם יופי עם מתיקות פשוט מושלמת!!!

לירון בקשהההההההההההההההה

מספיק עם התמונות אני עומדת להקיאאאאאא
טוב לירון את מתווכחת מול עובדות... לא שווה לך..
ג'סטין כפרה עליו מלאך!! ואם עושה לך טוב לחשוב שהוא הומו.. תהני.. ועכשיו אין לי כוח אלייך אז סעי לי מהעיניים
והנה תמונה להתמחשב העובדה...

למעלה