D DIRRTY New member 31/12/03 #9 מאפה הביאו ת'פריק הזה../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםם פריקים רולזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז בכל אופן אחלה תמונות טנקס
מאפה הביאו ת'פריק הזה../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםם פריקים רולזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז בכל אופן אחלה תמונות טנקס
S s e n i o r i t a New member 3/1/04 #13 מישהו אמר פה שהיא לא מוציאה ת'ציצים?? דוד... נראה לי שזה אתה... ומה בנוגע לתמונה ה -2???? אם זה לא נקרא להוציא ת'ציצים אז למה התכוונת?? שתסתובב ערומה על סמיילים על הפטמות???
מישהו אמר פה שהיא לא מוציאה ת'ציצים?? דוד... נראה לי שזה אתה... ומה בנוגע לתמונה ה -2???? אם זה לא נקרא להוציא ת'ציצים אז למה התכוונת?? שתסתובב ערומה על סמיילים על הפטמות???
S s e n i o r i t a New member 4/1/04 #15 פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה מה שהתכוונתי... רק שלה אין סמיילים שי פשוט חתיכת פלסטיק ש"מסתירה" חלק מהציצים...
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה מה שהתכוונתי... רק שלה אין סמיילים שי פשוט חתיכת פלסטיק ש"מסתירה" חלק מהציצים...
R ReeL Me ²°°³ © New member 5/1/04 #16 שבי בצד... את וההומו שלך!! יאללה גם ככה הוא יוצא לשנה חופש אז למה להתאמץ?
S s e n i o r i t a New member 5/1/04 #17 צודקת לירון למה לך להתאמץ.. ולחפש דברים שליליים לגביו.. הדבר היחיד שמצאת זה שהוא מתנהג כמו הומו סו וואט?? הוא כזה מתוק!! וההתנהגות שלו מוסיפה לו רייטינג.. למישהו יש בעיות?? ג'אמפ מי!!!!! אני שמה זיין על כולכם!!!!
צודקת לירון למה לך להתאמץ.. ולחפש דברים שליליים לגביו.. הדבר היחיד שמצאת זה שהוא מתנהג כמו הומו סו וואט?? הוא כזה מתוק!! וההתנהגות שלו מוסיפה לו רייטינג.. למישהו יש בעיות?? ג'אמפ מי!!!!! אני שמה זיין על כולכם!!!!
R ReeL Me ²°°³ © New member 6/1/04 #18 השאלה היא לא למה לי להתאמץ.... השאלה היא למה לך להתאמץ ולמצוא בו דברים טובים... הוא פשוט הומו |ג'סטין|
השאלה היא לא למה לי להתאמץ.... השאלה היא למה לך להתאמץ ולמצוא בו דברים טובים... הוא פשוט הומו |ג'סטין|
S s e n i o r i t a New member 6/1/04 #20 חה חה חה חה חה חה!!!! לירון בבקשה תפסיקי אני מתגלגלת מצחוק!!