וואו ניקו ממש לא השתנה! תראו את לו בלי איפור! זה נוראי!
T Tinkerble New member 15/8/02 #30 3 דברים!!!!! לכולם! (בעיקר לטלי) 1. תודה רבה על התמונות.... 2. אוף!!!!!!! אני מתה להיפגש איתם!!!! למה זה לא יוצא? טוב, אני אתנחם בעובדה שהייתי בהופעה שלהם... 3. מה קורה עם ארגנטינה טלי? אמרת שאת אולי טסה... זה נכון? את כבר יודעת על בטוח?
3 דברים!!!!! לכולם! (בעיקר לטלי) 1. תודה רבה על התמונות.... 2. אוף!!!!!!! אני מתה להיפגש איתם!!!! למה זה לא יוצא? טוב, אני אתנחם בעובדה שהייתי בהופעה שלהם... 3. מה קורה עם ארגנטינה טלי? אמרת שאת אולי טסה... זה נכון? את כבר יודעת על בטוח?
ו וויזלי_גירל New member 15/8/02 #33 אה כן! זה עדין בסימן שאלה, אבל יש סיכוי גדול שאנחנו עושים טיול משפחתי שנה הבאה בפסח!
J jagit y ׂbenja756 New member 15/8/02 #28 שככתי להוסיף!!!!!!!!!!! זו התמונה האהובה אליי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
J jagit y benja756 New member 15/8/02 #37 גיליתי שוב את המתחזה!!! למתחזה יש נקודה מעל ה-Y הנקודה ממש קנטנה אתם גם יכולים לראות בכרטיס האישי שלי שאין לנו אותן הודעות.......
גיליתי שוב את המתחזה!!! למתחזה יש נקודה מעל ה-Y הנקודה ממש קנטנה אתם גם יכולים לראות בכרטיס האישי שלי שאין לנו אותן הודעות.......
ק קרןPUNCH New member 15/8/02 #39 חגית יש לך טעות איומה!!!!!!!!!!!!!! אמרת שציירו לה על הציצים וזאת טעות!!!!!!!!!! כי... אין לה ציצים!! פחחחחח
חגית יש לך טעות איומה!!!!!!!!!!!!!! אמרת שציירו לה על הציצים וזאת טעות!!!!!!!!!! כי... אין לה ציצים!! פחחחחח
J jagit y benja756 New member 15/8/02 #42 חחחחחחחחח....את צודקת!!! קראת אותי עכשיו!!!!!! אבל את צודקת באמת אין לה ציצים!!!!
G G@T New member 15/8/02 #4 אוקיי אני רוצה להבהיר משהו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif יצורים שפלים וסוטים שכמותכם!!! {רואים שעבר עליי יום טוב} היא לא ערומה שם!! ארגגג!!!!!! אלה צבעי גוף וזה משהו אחר לגמרי ואני גם לא בטוחה שאין כיסוי מתחת לצבע!!!!! אז תרגיעו!!!!!!!
אוקיי אני רוצה להבהיר משהו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif יצורים שפלים וסוטים שכמותכם!!! {רואים שעבר עליי יום טוב} היא לא ערומה שם!! ארגגג!!!!!! אלה צבעי גוף וזה משהו אחר לגמרי ואני גם לא בטוחה שאין כיסוי מתחת לצבע!!!!! אז תרגיעו!!!!!!!