איזה תמונות?
ו וויזלי_גירל New member 15/8/02 #11 טוב *מתביישת* יש לי אוסף של התמונות של קמי עם הציורי גוף אני אשים לכם את מה שיש לי.....
ו וויזלי_גירל New member 15/8/02 #17 בלופ אם אני שמה תמונה פעמים זה בגלל שעדין לא סידרתי אותן אז אני לא יודעת מה יש לי ומה אין לי
ו וויזלי_גירל New member 15/8/02 #21 עוד הילדה הזאת שנפגשה איתם אמרה שלואיסנה חושבת את עצמה ושפליפה קיבל אותה ביחס ממש רע
ו וויזלי_גירל New member 15/8/02 #23 להלה לה איזה כיף לילדה הזאת היא הלכה להפגש עם נטליה אורירו (כי בשביל זה היא טסה לארגנטינה) ובנוסף לקחו אותם לסט של מורדים!!!!! לאקי הר!
להלה לה איזה כיף לילדה הזאת היא הלכה להפגש עם נטליה אורירו (כי בשביל זה היא טסה לארגנטינה) ובנוסף לקחו אותם לסט של מורדים!!!!! לאקי הר!
ו וויזלי_גירל New member 15/8/02 #24 איזה מוזרה לונה בתמונה למעלה! חיחיחי לתמונה הזאת של ניקו קוראים gida במקום גיז´ה
ו וויזלי_גירל New member 16/8/02 #44 ../images/Emo12.gif התכוונתי שאת התמונות צילמה מישהי שנפגשה איתם!!
ב ברקודה הכוסון שלי New member 15/8/02 #32 טלי כנסי מאיפה התמונות? אני יכולה לקחת פליז לאתר שלי? שאני בונה? וואי לו דווקא מהממת עם או בלי איפור! הפרצוף שלה חלק לגמרי!!
טלי כנסי מאיפה התמונות? אני יכולה לקחת פליז לאתר שלי? שאני בונה? וואי לו דווקא מהממת עם או בלי איפור! הפרצוף שלה חלק לגמרי!!