תמונה שלי- יש מצב?

קאריני17

New member
נראית לי דווקא מאוד חמודה אבל,

אם תשימי תמונות שלך עם כל הגוף שיראו את כולך זה היה יכול להיות טוב זה יכול להוסיף משהו לתמונה כי ככה לא רואים את כולך אלא רק את הפנים וחלק קטן מהגוף.. זאת דעתי...

תמונה אחת זה לא מספיק כדי לקבוע

בצורה חד משמעית. אני, בכל אופן לא מתרשמת מהתמונה הזו לטובה... תעלי עוד תמונות.

התמונה הראשונה לא ממש מרשימה

אבל האחרות מראות אותך בצורה טובה בהרבה. אני מאמין שיש לך נתונים לא רעים בכלל. מה הגובה המשקל צבע עיינים ושיער שלך? האם יש לך ניסיון בתחום? מה השאיפות שלך בתחום? נשמח לראות תמונות נוספות.

אשמח לפרט,מקווה שתקחי בערבון מוגבל.

אני מסתמכת על ה-3 התמונות האחרונות; 1. אני ממש לא אוהבת את הגבות שלך, יותר מידי דקות. 2. האף נראה מגושם {הוא לא גדול! סתם צורה מגושמת מעט...} 3. המרחק בין השפה העליונה לאף גדול מידי לטעמי, מה שעושה לדעתי מראה עכברי. 4. השפתיים קצרות מידי {מאוזן (לא מאונך-מבחינת עובי)} וזה לא יפה למרות שהן משורטטות יפה. נראה לי שזהו... אהבתי את השיער שלך - אבל לא את הפסים המחומצנים, ואת העיניים.

את מוזמנת להצטרף למועדון המנודות

חחחח כן גם לי אמרו דברים רעים היום.. וכן גם על האף הנוראי שלי... לדעתי את ילדה יפה וזה בסה"כ תמונות שלא צולמו מזווית טובה. לדעתי יצאת יפה בתמונות הקודמות.

Vampirica

New member
המ..

תגדיר בערך, מה נקרא מיוחד בשבילך או לפחות לדוגמנות. כן שאלה קצת לא רגילה ובתכלס אי אפשר ממש לענות עליה, אבל אם ממש משתדלים - הכל אפשרי.

למעלה