על זה עוד לא שמעתי - אני לא מעודכן
A ailag New member 12/9/04 #19 אה? הטושים השקופים? או העט הדיגיטלי שזוכר ומשחזר את מה שכתבת .. |אייקון של מזיל ריר על גאדג'טס|
E e-magine New member 13/9/04 #26 כן, התכוונתי לטושים אני לא ראיתי את המוצר הזה, אבל ראיתי המון פרסומות מסחריות לגביו.
A ailag New member 12/9/04 #20 זה לא כזה חדש אפשר גם להציב מצלמת וידאו חבויה, ואלו קיימות המון זמן. ויש מצלמות דיגיטליות בגדלים זערוריים או שמתחזות להיות מציתים וכו'.
זה לא כזה חדש אפשר גם להציב מצלמת וידאו חבויה, ואלו קיימות המון זמן. ויש מצלמות דיגיטליות בגדלים זערוריים או שמתחזות להיות מציתים וכו'.
נ נוסעת סמוייה New member 12/9/04 #24 החידוש הוא לא באפשרויות הצילום, אלא בקלות ההפצה הויראלית של התמונות והסרטונים.
A ailag New member 12/9/04 #21 יכול להיות שאם תפני לאתר של הבלוגים הם יטפלו, כחלק ממדיניות האתר. כלומר, כמו שאמרו, נראה לי שזו לא עברה על החוק .. אבל אם זו עברה על חוקי האתר עדיין אפשר לטפל בה. חוץ מזה, אף אחד לא באמת שם על פליימינג עלוב כמו שאת מתארת.
יכול להיות שאם תפני לאתר של הבלוגים הם יטפלו, כחלק ממדיניות האתר. כלומר, כמו שאמרו, נראה לי שזו לא עברה על החוק .. אבל אם זו עברה על חוקי האתר עדיין אפשר לטפל בה. חוץ מזה, אף אחד לא באמת שם על פליימינג עלוב כמו שאת מתארת.