תמונה קצת מיוחדת...

התכוונת ל...

"האיש המחולל" או אולי "המחורר"...

../images/Emo31.gif

זוג פרגיות נותנות בך את מבטחן ומסכימות שתצלם אותן אבל לאף אחת מהן אין מושג שיום אחד התמונות התגלגלו לרשת. אז נכון הסתרת פנים... אבל איפה האמינות, גם אם אתה כבר לא בקשר איתן? וביננו בארי, התמונות לא משהו, סתם צילומים של חובבנים. עיצבנת על הבוקר

שמעי אני בטוח שאם...

הן ייזהו את עצמן כאן,הן בטוח ייצרו איתי קשר !!! ולא אני לא חושב שיש להן בעיה עם הפירסום,כי התמונות האלה גם נשלחו לאיזה מגזין סקס ! וחלקן אף פורסם במגזין...אני לא זוכר באיזה תאריך,אבל פורסמו כבר. ושנית כל חמודה,הצילומים האלה נעשו במצלמה ביתית רגילה ומן הסתם אף אחד לא צילם פה באופן מקצועי !!!! הכל צולם בשביל הכייף,גם להן יש העתקים של התמונות עם הפנים שלי ואני בטוח שאם הן תפרסמנה את שלי,לא יפריע,עם פנים בלי פנים לא משנה לי ממש. ועכשיו תבואי אליי ואני אתן לך כוס מים קרים.

חיבוקון

New member
היי, אם הן מצטלמות והן לא ביקשו

בפה מלא (תרתי משמע) שבארי לא יפרסם את התמונות אז מה הלחץ? מי שמצטלמת צריכה לקחת את הסיכון שהתמונות שלה יפורסמו, במיוחד אם היא לא מבקשת שלא יפרסמו אותן, אני כבר מוזג לך עוד כוס מים קרים :)

בזה אתה לא צודק...

גם אם הן לא אוסרות בפירוש על פירסום התמונות,אתה לא צריך לפרסם אותן. אבל אני יצאתי מהנחת הדיעה שחלקן של התמונות פורסמו כבר פעם וגם העובדה שהן כבר לא בארץ,ככה שאין לי ממש את מי לשאול אז לפני שהשמדתי את התמונות,פירסמתי כמה. האמינו לי שהיו שם תמונות חבל"זיות.פשוט לא רציתי לפרסם אותם,השארתי לכם מקום לדמיון...

P u s s i c a t

New member
ממש לא!

ההיפך, רק אם הן במפורש כן נתנו אישור, יש מקום לפרסום. אחרת בעיני זו חוצפה. שכל אחד יעלה תמונה שלו איך שבא לו. או תמונה שמצא באיזה אתר פורנוגרפי. אבל לפרסם תמונות אמיתיות של אנשים אמיתיים ולא על ידי אותם אנשים עצמם? לדעתי חוצפה שאין שניה לה. יודע כמה תמונות עירום יש לי? של כלמיני גברים ונשים, מהפורום הזה ומחוצה לא. אף אחד מהם לא אמר לי לא לפרסם אותם ברשת. אולי כי זה היה ברור שאני לעולם לא אעיז לעשות את זה בלי לבקש רשות. עניין של מוסר כנראה. צודקת המלאכית. ואני קמתי בצהרים.

../images/Emo45.gif

כאחד שמצלם לא מעט, ובין השאר גם עירום, מעולם לא חשבתי שחוסר התנגדות הוא מתן אישור לפרסום. להיפך. כשרציתי לפרסם תמונות, לא רק ששאלתי את המצולמת אם היא מוכנה לכך, אלא גם ביקשתי אישור ספציפי לגבי כל תמונה ותמונה, כדי שתהיה לה גם זכות להחליט שתמונה מסויימת היא בוחרת שלא לפרסם. גם לי יש כמה תמונות של נשים שהקשר איתן נותק ואין לי אפשרות לשאול אותן אם הן מסכימות לפרסום. תמונות אלה פשוט לא יפורסמו.

באופן עקרוני את צודקת

יהיה נכון לשאול ולבקש רשות. אבל.... בתפוז יש חוק שמתיר לכל מי שרוצה לפרסם תמונות עירום, אבל הוא חייב לטשטש פנים! נוAה חושבת שבארי נהג קשורה במקרה הזה. החברות שלו לא בארץ, הן כבר פרסמו תמונות עירום בעבר, הוא טשטש אותן ונוAה יודעת שהוא לא היה מפרסם תמונות בלי שיסכימו.

P u s s i c a t

New member
בייבי,

מצטערת לחלוק על דעתך נכון. הוא לא עבר על החוק ולא על - רחמנא לצלן - חוקי תפוז... אבל יש דבר שנקרא מוסר. וכמו שאין שום חוק בתפוז או במדינה בכלל שמונע ממני לספר מי הבחור שנתן לי אתמול 4 אורגזמות הכי טובות שהיו לי אי פעם, עדיין אני לא אספר. צנעת הפרט, דיסקרטיות, חזירות. כל אחד ואמות המוסר שלו. לי אישית העניין הזה צורם. גם אם הוא חוקי. סורי

אתה צודק...

יש בעייה אחת...גמרתי בקטע הזה לפני כמה שנים... טוב נו יכול להיות שאני רץ לאאאאטטטטט...

למעלה