תמונה קצת מיוחדת...

והיה קצת קשה לשכנע אותה...

לעמוד אל מול המצלמה,אבל בסוף היא נכנסה לזה...

Gardner

New member
קצת מוזר שלא הייתה לה בעיה

לפשק ככה אתה רגליים מול המצלמה, אבל הפריע לה לחשוף שד.. נו שויין. איש איש והסיפור שלו.

השד היה רק ההתחלה...

כבר אמרתי שהיא נכנסה לזה בסוף,לא ?! ויש תמונות יותר חושפניות...אבל אני מניח שהיום זו תהיה דרכן האחרונה... החלטתי לגמור אותן וזהו... להשאיר את העניין בזיכרון. לא הייתי רוצה שאני שוב אשכח מהן ובעתיד איזו אישה תעשה לי צרות בגללן !!!

ואחרונה...

זהו מספיק לכם... את התמונות האחרות נשאיר לפעמים אחרות שאולי אני אחשוף אותן...זה קצת מפחיד לחשוף אותן. האמת שאני רוצה לזרוק אותן...

אגב כל אחת מההודעות כאן היא...

שונה,הן לא זהות ומוכפלות. אז פיתחו אותן והציצו,פשוט לא היה לי כוח לשנות סמיילי כל פעם...

איש יקר...

אחת מהן הבלונדינית,היא הייתה דוגמנית באוסטרלייה. והן חברות מאוד טובות ושתיהן יחד רצו להגשים כמה פנטזיות...מזלי שבדיוק עברתי באותו יום לצידן וישבתי לידן ברכבת...
משם לפה,קבענו לערב ובום טראח הן אנסו אותי
טרפו אותי כאילו לא ראו זין מעולם !!! האחת הייתה בת 24 והשנייה בת 25... הקיצר היו לי תמונות טובות יותר ופשוט לא שמתי אותן מפאת הצינעה
וזהו...

מממממ...

אני אחשוב על זה... אבל רגע,דנידין עד כמה שאני זוכר,הוא בלתי נראה !!!! הוא יכול לחדור לכל אישה שהוא רוצה והיא אפילו תדע מה ולמה וכמה !!!! WOW,זה היה יכול להיות קטלני,בלתי נראה !

למעלה