תמונה נדירה

מצב
הנושא נעול.

ארזS

New member
יבגני

איפה ?
מעניין איפה זה בידיוק צולם ? אני בטוח ב 1000% שלא באיילת ולא בנתב"ג
יבגני
תסתכל בלינק ותראה שכתוב שם בדיוק איפה זה צולם. אני בטוח שככה גם צחקן זיהה את המיקום. הרי סביר להניח שצחקן לא היה שם אף פעם (גם אני לא...
) וזאת אכן תמונה נדירה. לא המטוס נדיר, אלא המיקום שבו היא צולמה. בשדה התעופה בעובדה שליד אילת. מדי פעם יש טיסות משם לפאריז ובחזרה.

ארז אני לא שמתי לב מה כתוב

יבגני
תסתכל בלינק ותראה שכתוב שם בדיוק איפה זה צולם. אני בטוח שככה גם צחקן זיהה את המיקום. הרי סביר להניח שצחקן לא היה שם אף פעם (גם אני לא...
) וזאת אכן תמונה נדירה. לא המטוס נדיר, אלא המיקום שבו היא צולמה. בשדה התעופה בעובדה שליד אילת. מדי פעם יש טיסות משם לפאריז ובחזרה.
ארז אני לא שמתי לב מה כתוב
אבל ברגע שראית נוף מדברי לא עירוני חשבתי על "עובדה".

זה כנף 10 הלא מקורית: כנף 10

יבגני
זה כנף 10 הלא מקורית: כנף 10
המקורי הוא כמובן שדה התעופה "עציון" שרבות טיילתי בו בעבר.

omer landau

New member
איזה יופי......./images/Emo45.gif../images/Emo51.gif

תמונה נדירה
וכן, זה צולם בישראל
איזה יופי.....

ישר חשבתי על עובדה מסלול מדברי גדול מספיק בשביל ה 747 המטוסים של אל על עם צבעם הלבן תמיד נראים בתמונות כמו דגם קטן כזה של מטוס זה ממש יפה אצל חברות אחרות פחות ועכשיו ל 747 יש סדרה ממש יפה בנישנל גיאוגרפיק ששמה חקירה בתעופה: לומדים ממנה המוןןןןן על מטוסים כל פעם חוקים לפרטי פרטים תאונה שהייתה במטוס מסויים ומשחזרים זה ממש יפה אז שלשום היה ב747 שהדלת מטען נפתחה ונקרעה המטוס ויצרה חור ענק במטוס כדאי לכם לראות נראה לי שמעכשיו זה בימי שלישי ב2300

kennedy

New member
ברשותכם כמה תיקונים לפרסומים

איזה יופי.....

ישר חשבתי על עובדה מסלול מדברי גדול מספיק בשביל ה 747 המטוסים של אל על עם צבעם הלבן תמיד נראים בתמונות כמו דגם קטן כזה של מטוס זה ממש יפה אצל חברות אחרות פחות ועכשיו ל 747 יש סדרה ממש יפה בנישנל גיאוגרפיק ששמה חקירה בתעופה: לומדים ממנה המוןןןןן על מטוסים כל פעם חוקים לפרטי פרטים תאונה שהייתה במטוס מסויים ומשחזרים זה ממש יפה אז שלשום היה ב747 שהדלת מטען נפתחה ונקרעה המטוס ויצרה חור ענק במטוס כדאי לכם לראות נראה לי שמעכשיו זה בימי שלישי ב2300
ברשותכם כמה תיקונים לפרסומים
חובבנים בנושא שדות תעופה וכנוייהם... שדה עובדה מכונה בחיל אויר בח"א 10 ולא כנף 10 שדה עציון אכן כונה כנף 10 כי בו טייסות ח"א,פעילות שדה עובדה משמש כשדה אזרחי לכל טיסות הצ'רטר לאילת בחג הפסח הטיסה אלעל לאילת כ2000 יהודים צרפתים שדה עציון הוא היום שדה בינלאומי מצרי ושמו:"טאבה אינטרנשיונל"

מצב
הנושא נעול.
למעלה