איפה ?תמונה נדירה
וכן, זה צולם בישראל
יבגניאיפה ?
מעניין איפה זה בידיוק צולם ? אני בטוח ב 1000% שלא באיילת ולא בנתב"ג
ארז אני לא שמתי לב מה כתוביבגני
תסתכל בלינק ותראה שכתוב שם בדיוק איפה זה צולם. אני בטוח שככה גם צחקן זיהה את המיקום. הרי סביר להניח שצחקן לא היה שם אף פעם (גם אני לא...) וזאת אכן תמונה נדירה. לא המטוס נדיר, אלא המיקום שבו היא צולמה. בשדה התעופה בעובדה שליד אילת. מדי פעם יש טיסות משם לפאריז ובחזרה.![]()
כל הכבוד אלונה !ארז אני לא שמתי לב מה כתוב
אבל ברגע שראית נוף מדברי לא עירוני חשבתי על "עובדה".
זה כנף 10 הלא מקורית: כנף 10יבגני
תסתכל בלינק ותראה שכתוב שם בדיוק איפה זה צולם. אני בטוח שככה גם צחקן זיהה את המיקום. הרי סביר להניח שצחקן לא היה שם אף פעם (גם אני לא...) וזאת אכן תמונה נדירה. לא המטוס נדיר, אלא המיקום שבו היא צולמה. בשדה התעופה בעובדה שליד אילת. מדי פעם יש טיסות משם לפאריז ובחזרה.![]()
ובעציון נחתו 747 לעיתים.זה כנף 10 הלא מקורית: כנף 10
המקורי הוא כמובן שדה התעופה "עציון" שרבות טיילתי בו בעבר.
הייתי בעציון "כנף 10" פעם אחתזה כנף 10 הלא מקורית: כנף 10
המקורי הוא כמובן שדה התעופה "עציון" שרבות טיילתי בו בעבר.
פששש....איך ידעת?שדה התעופה עובדה?... .
נכון!!!. איך ידעת?.פששש....איך ידעת?
טוב, זה ברור. אתה בטוח עשית את מה שיבגני לא עשה (להסתכל בלינק)...![]()
צחקןנכון!!!. איך ידעת?.
ב"ה
איפה זה עציון ?צחקן
אתה מכיר את עובדה? קשה לי להאמין... לכן חשבתי שאם גילית את המקום זה כשראית מה כתוב בלינק.
בבקעת הירח מעל אילת ! שטח זהאיפה זה עציון ?
איפה זה עציון ?
איזה יופי.....תמונה נדירה
וכן, זה צולם בישראל
ברשותכם כמה תיקונים לפרסומיםאיזה יופי.....![]()
![]()
ישר חשבתי על עובדה מסלול מדברי גדול מספיק בשביל ה 747 המטוסים של אל על עם צבעם הלבן תמיד נראים בתמונות כמו דגם קטן כזה של מטוס זה ממש יפה אצל חברות אחרות פחות ועכשיו ל 747 יש סדרה ממש יפה בנישנל גיאוגרפיק ששמה חקירה בתעופה: לומדים ממנה המוןןןןן על מטוסים כל פעם חוקים לפרטי פרטים תאונה שהייתה במטוס מסויים ומשחזרים זה ממש יפה אז שלשום היה ב747 שהדלת מטען נפתחה ונקרעה המטוס ויצרה חור ענק במטוס כדאי לכם לראות נראה לי שמעכשיו זה בימי שלישי ב2300
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.