זה הפרימיירה של טרויה בגרמניה.
T T u r n e r 1 New member 23/6/04 #47 הפרימירה של טרויה בגרמניה?../images/Emo12.gif אם אני לא טועה אז הוא לא הגיע לפרימירה של טרויה בגרמניה..
הפרימירה של טרויה בגרמניה?../images/Emo12.gif אם אני לא טועה אז הוא לא הגיע לפרימירה של טרויה בגרמניה..
ז זוארץ שולט New member 23/6/04 #41 אבל למה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif למה זה נראה כאילו יש לו גבות מחוברות
אבל למה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif למה זה נראה כאילו יש לו גבות מחוברות
• •°•LaLa•°• New member 23/6/04 #45 ../images/Emo39.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחחח...נכון זה באמת נראה ככה לדעתי זה סתם שערה ארוכה שעפה לו על הגבות (בדיוק באמצע ) מהרוח...
../images/Emo39.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחחח...נכון זה באמת נראה ככה לדעתי זה סתם שערה ארוכה שעפה לו על הגבות (בדיוק באמצע ) מהרוח...
K kittycatbone New member 23/6/04 #46 אין שום קשר...../images/Emo3.gif אני חושבת שזה סתם נראה ככה כי התמונה באיכות גרועה... אבל בכל זאת הוא מתוווווווק שם
אין שום קשר...../images/Emo3.gif אני חושבת שזה סתם נראה ככה כי התמונה באיכות גרועה... אבל בכל זאת הוא מתוווווווק שם
E eliya bloom New member 23/6/04 #43 ראיתי את התמונה הזאת באיזה פורום בת דודה שלך שמה אותה!! חחחחחחח.......איזה עולם קטן...