מסכימה... אני מחכה כבר שהם יעשו כזה על טרויה... בראד ואורלנדו, יאם!
ש ש ח ר ו נ ת New member 23/6/04 #40 פאק!!!! ../images/Emo4.gif ../images/Emo4.gif ../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif
ה הקיפודה מרחובות New member 23/6/04 #48 נכון....../images/Emo5.gif אבל אי אפשר להגיד שאין להם כישרון
S Sweet 6teen New member 22/6/04 #28 דווקא... אני חייבת לציין שזה אתר ממש נחמד... חחח אני חושבת שזה מגניב... וגם עשוי בצורה מעולה. איזה כישרון!!!!
דווקא... אני חייבת לציין שזה אתר ממש נחמד... חחח אני חושבת שזה מגניב... וגם עשוי בצורה מעולה. איזה כישרון!!!!
A AmiTutiT14 New member 23/6/04 #39 ../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo99.gifאת צודקת ביותר../images/Emo23.gif
A AmiTutiT14 New member 22/6/04 #21 מה מגעיל../images/Emo35.gif הומואים../images/Emo35.gif כי יש לבנים את הזכות המלאה לאהוב בנים אחרים, וגם את הביטחון המלא... אחרי הכל אנחנו לא במאה ה-13
מה מגעיל../images/Emo35.gif הומואים../images/Emo35.gif כי יש לבנים את הזכות המלאה לאהוב בנים אחרים, וגם את הביטחון המלא... אחרי הכל אנחנו לא במאה ה-13
P pookacha1 New member 22/6/04 #23 צודקת! לי אין בעיה עם הומואים או לסביות.. לדעתי.. כל אחד.. שיעשה מה בראש'לו
D DoRiT ChaN New member 22/6/04 #24 ../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifלא אמרתי שיחסים בין אותו מין זה מגעיל . פשוט לראות תמונות של בנים שמתנשקים אחד עם השני, או בתנוחות אינטימיות זה די מפריע לי זה הכל. אבל זה לא אומר שאני נגד זה. כל אחד והחיים שלו.
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifלא אמרתי שיחסים בין אותו מין זה מגעיל . פשוט לראות תמונות של בנים שמתנשקים אחד עם השני, או בתנוחות אינטימיות זה די מפריע לי זה הכל. אבל זה לא אומר שאני נגד זה. כל אחד והחיים שלו.
N Number One1 New member 22/6/04 #27 אבל התמונה הזאת באמת חמודה וקיקית....... (אל תשאלו אותי מאיפה הבאתי את המילה הזאת...) אוישששש מי מישינה!!!!!!!!
אבל התמונה הזאת באמת חמודה וקיקית....... (אל תשאלו אותי מאיפה הבאתי את המילה הזאת...) אוישששש מי מישינה!!!!!!!!
T T u r n e r 1 New member 22/6/04 #29 יא../images/Emo70.gif איזה חמוד../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif פשוט בונבון!!
D DoRiT ChaN New member 22/6/04 #30 ../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifאיזה מתוק../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif איך אני אוהבת את הפרצופים שהוא עושה הוא כל כך חמוד||!
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifאיזה מתוק../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif איך אני אוהבת את הפרצופים שהוא עושה הוא כל כך חמוד||!
E eliya bloom New member 23/6/04 #42 איזה מאמי גם אני אוהבת את התמונות שהוא עושה פוזות כאלה פרצופים מצחיצים חחח..... איזה מאמי ואני במיוחד אוהבת את התמונה הזאת
איזה מאמי גם אני אוהבת את התמונות שהוא עושה פוזות כאלה פרצופים מצחיצים חחח..... איזה מאמי ואני במיוחד אוהבת את התמונה הזאת
N Number One1 New member 23/6/04 #36 אחרון../images/Emo26.gif ועכשיו שאלה: איך יוצא לו כאלה מבטים מהפנטים בתמונות?!?!??! תענו לי!!!!!!!!!