תמונה מהקליפ.. אני כבר אוהב. אה, והוא יצא בינואר 2012. שזה עוד חודש ...
I iEvan New member 7/12/11 #1 תמונה מהקליפ.. אני כבר אוהב. אה, והוא יצא בינואר 2012. שזה עוד חודש ...
I ItsMeiri New member 7/12/11 #3 ועוד אחת: http://28.media.tumblr.com/tumblr_lvs95acarE1qmwi77o8_250.jpg
B BocaJunior New member 7/12/11 #7 חחח איך שראתי את התמונה אמרתי "זה ליתיום!" לא רק השמלה (למרות שאני ממש לא מסתכל על השמלות של איימי חחח) זאת הפוזה שהיא שוכבת וגם הפנים וגם! שהיא שם שמנה בפנים חחח וזאת הייתה התקופה שהפנים שלה היו שמנות יותר
חחח איך שראתי את התמונה אמרתי "זה ליתיום!" לא רק השמלה (למרות שאני ממש לא מסתכל על השמלות של איימי חחח) זאת הפוזה שהיא שוכבת וגם הפנים וגם! שהיא שם שמנה בפנים חחח וזאת הייתה התקופה שהפנים שלה היו שמנות יותר
ת תהילה0o New member 8/12/11 #14 חחחח אני מסתכלת על השמלות! חלקן ממש יפות! כמו זאת! וואי שלמות ובתכלס היא הייתה יותר שמנה חח
C Chernabog New member 7/12/11 #10 נראה אדיר! גותי ודרמטי ולגמרי מזכיר במבט ראשון את הקליפים של עידן TOD. אההה שיצא כבר!
I iEvan New member 7/12/11 #11 נראה כמו שילוב של לית'יום וגם GE. אני רוצה שיהיה משהו מיוחד בקליפ, לא סתם איימי שרה ומנגנת.. כמו בלית'יום שהיא טובעת..
נראה כמו שילוב של לית'יום וגם GE. אני רוצה שיהיה משהו מיוחד בקליפ, לא סתם איימי שרה ומנגנת.. כמו בלית'יום שהיא טובעת..
G GoodEnough New member 7/12/11 #12 כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ! בכל קליפ יש משהו אקסטרה כזה, אני מחכה לדעת מה יהיה הסיפור של MHIB. השמלה עם הגב פתוח- ואו!
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ! בכל קליפ יש משהו אקסטרה כזה, אני מחכה לדעת מה יהיה הסיפור של MHIB. השמלה עם הגב פתוח- ואו!
B BocaJunior New member 7/12/11 #13 אני מקווה שלא יתקרב ל GE, קליפ משעמם שיר משעמם בהשוואה לקליפ וסינגל כן?
ת תהילה0o New member 8/12/11 #15 משהו מיוחד לפחות אנחנו יודעים שזה לא יהיה כלול במים\קפיצות מיותרות למיניהן... אהמ. חחח בא לי משהו מיוחד!
משהו מיוחד לפחות אנחנו יודעים שזה לא יהיה כלול במים\קפיצות מיותרות למיניהן... אהמ. חחח בא לי משהו מיוחד!
N numb77 New member 8/12/11 #16 וואווו מדהים!!!!!!!!!!!!!!! הפסנתר מקסים, ואני אוהבת את הקרני אור. זה כל כך עמוק!
A adi11151 New member 8/12/11 #17 היא נראית כמו האמא החורגת של שלגייה וראיתי פסנתר כזה בכלי זמר, והוא עולה 90 אלף שקל