אולי, אבל באמת אולי, אולי זה...תמונה מדהימה
לא זוכר אם הראיתי לכם אותה הקרונוע של רכבת העמק ואוטובוס בפגישה לא מתוכננת בתחנת הרכבת של עפולה. סוף שנות השלושים מישהו מזהה את האוטובוס?
בני התמונה באמת מדהימה.האם במקורתמונה מדהימה
לא זוכר אם הראיתי לכם אותה הקרונוע של רכבת העמק ואוטובוס בפגישה לא מתוכננת בתחנת הרכבת של עפולה. סוף שנות השלושים מישהו מזהה את האוטובוס?
זה לא אופל כנהוג לחשוב... זה..פשוטתמונה מדהימה
על במך מה אתה מזהה את זה כריאו?זה לא אופל כנהוג לחשוב... זה..פשוט
ריאו !!! כן. גם אצלי קיימת התמונה והיתה דעה רווחת שנים רבות שמדובר באוטובוס של אופל (לא פחות ולא יותר ! ) אך בבדיקה מעמיקה, זהו אוטובוס ריאו (REO) והארוע התרחש בשנת 1938.
אמממממ אופל וריאו יצרו אוטובוסים ?על במך מה אתה מזהה את זה כריאו?
אני חושב בכל זאת שזה אופל
אוטובוס ריאו היה מהנפוצים כאןאמממממ אופל וריאו יצרו אוטובוסים ?
ב"ה אגב, אם אני כותב אטובוכתות תדעו שהכונה לאוטובוסים גדולים. ליליה טוב!![]()
![]()
למה לא מיבאים ריאו לארץ?אמממממ אופל וריאו יצרו אוטובוסים ?
ב"ה אגב, אם אני כותב אטובוכתות תדעו שהכונה לאוטובוסים גדולים. ליליה טוב!![]()
![]()
ריו מתה מזמן ותולדותיה להלןלמה לא מיבאים ריאו לארץ?
ב"ה ושסון ? נסגרו ?
יש לי צילומים נוספים מאותה תאונה !!על במך מה אתה מזהה את זה כריאו?
אני חושב בכל זאת שזה אופל
בכל מקרה לא נראה לי שזה ריויש לי צילומים נוספים מאותה תאונה !!
לאגד ולקואופרטיבים אחרים באזור זה לא היו מעולם אוטובוסים מסוג אופל. ידוע על 6 אוטובוסי אופל שהיו בפלשתינה אך כולם פעלו בדרום הארץ ובקרוב אשיג את הרשימה המדוייקת. בני: קיבלת את רשימת הפיגועים ??? יש שם 346 פיגועים באוטובוסים !
השג לי את הרישוי ונדע בדיוק. תודה.בכל מקרה לא נראה לי שזה ריו
כי לריו היה רדיאטור יותר צר ועליו פסי אורך בולטים. בתמונה המקורית של התאונה נראה הסמל העגול של אופל. יש לי תמונה נוספת מהתאונה בה נראה האוטובוס מאחור. אסתכל מחר אם מופיע מספר הרישוי. ואגב, יכול להיות שזה אחד האופלים, אפילו מהדרום כי הם נסעו לפעמים צפונה.... קיבלתי את רשימת הפיגועים אבל מהיום עד סוף השבוע אני מנוטרל, מסיידים את היחידה שלי ואת המשרד המשרת אותי נאמנה איזה 20 שנה...לא תאמינו מה אני מוצא כשאני צריך לסדר את הכל, כולל חוברת אגד לנוער שיצאה בסוף שנות החמישים עם תמונות מדהימות. אני אשתדל לסרוק כמה כשהשקט יחזור לשטח...
איך קרתה התאונה? כמה קרונועיםתמונה מדהימה
קרונועיםאיך קרתה התאונה? כמה קרונועים
היו לרכבת העמק?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.