תמונה מאתמול:PPP איך איך?? שבוע טובב
G Goddess of Wisdom New member 26/11/06 #2 אני לא כ"כ אהבתי ושוב אותה הפוזה, אני לא מבינה למה את לא מצטלמת בשום פוזה אחרת חוץ מפרופיל שמאלי......
אני לא כ"כ אהבתי ושוב אותה הפוזה, אני לא מבינה למה את לא מצטלמת בשום פוזה אחרת חוץ מפרופיל שמאלי......
G Gal Nissan New member 26/11/06 #3 תמונה לא משו יצאת חיוורת והפוזה לא מחמיאה לאף יש לך הרבה יותר טובות
מ מירי בן צבי New member 27/11/06 #8 טובב נו אז קחו אחת אחרתP אהממ:]] אה ודרךך הגבב זה העניים שלייי ללא פוטושופ או הדגשה:]]]]
T tuty20 New member 27/11/06 #9 העינייים שלך מדהימות ואת בכלל ואת יודעת =) ליאל דניר אחת חחחחח מואהההה
G Goddess of Wisdom New member 28/11/06 #11 תמונה אחת, אבל בעצם אותה אחת! אני לא מבינה אותך, באמת. אני מסבירה לך מלא פעמים - שכל התמונת שלך הן פרופיל שמאלי.. ואת אומרת "תמונה אחרת" וזה בעצם שוב אותו הפרופיל.
תמונה אחת, אבל בעצם אותה אחת! אני לא מבינה אותך, באמת. אני מסבירה לך מלא פעמים - שכל התמונת שלך הן פרופיל שמאלי.. ואת אומרת "תמונה אחרת" וזה בעצם שוב אותו הפרופיל.
נ נולה24 New member 28/11/06 #16 נו.. אז תגידי לה שלמרות הפלולה ץץ היא עדיין מהממת.. והפאק הקטן הזה רק מייחד אותה.. והלואי שלכולנו הייתה כזאת פלולה.. הורסת... יחי הפלולה..
נו.. אז תגידי לה שלמרות הפלולה ץץ היא עדיין מהממת.. והפאק הקטן הזה רק מייחד אותה.. והלואי שלכולנו הייתה כזאת פלולה.. הורסת... יחי הפלולה..
G Goddess of Wisdom New member 28/11/06 #19 חחחחחח תלוי אם זו פלולה שחורה בגודל של הר... באסה.. אבל אפשר להוריד חחח הניתוחים היום מאוד מוצלחים ולא נשארת צלקת. - אם זו פלולה סבירה בגודלה ובצבעה.... סבבה, אין בעיה.
חחחחחח תלוי אם זו פלולה שחורה בגודל של הר... באסה.. אבל אפשר להוריד חחח הניתוחים היום מאוד מוצלחים ולא נשארת צלקת. - אם זו פלולה סבירה בגודלה ובצבעה.... סבבה, אין בעיה.
נ נולה24 New member 28/11/06 #20 את מפרגנת לפלולה.. נהדר. אולי זה הזמן לספר לפורום..שאין לי פלולה.. באסה..אני לא מיוחדת..
G Goddess of Wisdom New member 28/11/06 #23 אל תוציאי לי מילים מהפה חחח אני לא יודעת בכלל איך את נראית! מעבר לזה... כל אחד מיוחד, לכל אחד מאיתנו יש משהו מדהים שכל אחד היה רוצה...
אל תוציאי לי מילים מהפה חחח אני לא יודעת בכלל איך את נראית! מעבר לזה... כל אחד מיוחד, לכל אחד מאיתנו יש משהו מדהים שכל אחד היה רוצה...