תמונה חדשה!

pinki girl1

New member
תמונה חדשה!

טוב אז ככה בשישי האחרון היו לי צילומים מדהימים בקיסריה(זה סיפור די ארוך אם רן ירצה הוא יספר..) ...חוף ים מדהים נוף משגע..פשוט חלום והילה שאיפרה אותי ואין לי פשוט מילים לתאר איך יצא... בכל מקרה הכי נהנתי בעולם.. יש לי תמונה אחת מהצד בסך הכול להראות לך.. תראו טיפטיפונת ממה שהיה באותו יום אני הכי נהנתי בעולם תודות לרן!! מקווה לקבל את התמונות כמה שיותר מהר...ואטז אני יעלה אותם לפה... בכל זאת אתם מוזמנים להגיב על התמונה הזאת... :)

moranporati

New member
איכס לא אהבתי.......

חחחחחחחחחח סתםםםם את מדהימה...באמת שאני אוהבת את היופי שלך

pinki girl1

New member
חחח איך נבהלתי שראיתי את התגובה!

לרצוח אותך...חחחח עשית לי התקף לב.. תגידי התקשרו אליך מהתחרות של חולון הזאת? שכחתי לכת.../:

moranporati

New member
חחחחחחחחחחח סוריי

כן התקשרו אלי וזה הלכתי לאודישן...אבל אמרו שרק אחרי 5 ימים הם מודיעים והיום התקשרו אלי לבוא אליהם שוב ניראה אולי אני ילך

masterboy

New member
אם עוד פעם אחת

רן מביא מישהו כל כך יפה לצילומים ולא קורא לי גם אני יורה בו או משהו

pinki girl1

New member
חחח נכון!

אני מקבלת את איך שאני... גם את הרע וגם את הטוב... אני מזה מקווה שמקרוב יהיו עוד תמונות...:)

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifאת מהמממתת ויש לי שאלה

את רוסייה? אני בהתלבטות חח

../images/Emo99.gif

יפה כמו תמיד. עם גוף מושלם. תרתי משמע! וגם התמונה יצאה ממש טוב..

yuli17

New member
כפרעל היפה הזאת!!!

יא מהממתתתתתתתתתת מתה עליייךךך!!!

ran refael

New member
היה תענוג, תודה לרינת ויאנה המעלפות

התמונה שייכת לאחד החברים שהשתתפו בסדנה לצילום אופנה שהעברתי בחוף קיסריה ביום שישי האחרון רינת המקסימה כבשה שם את לב כל המשתתפים חחחחח
המון תודה גם למאפרת הילה המדהימה שבכל יום היא מפתיעה אותי מחדש

pinki girl1

New member
חח תודה אנשים עשיתם לי את היום!

תחשבו מה זה לחזור אחרי צבא... (איכס...)בשביזות של עוד שבועיים ואני משתחררת... ולראות את כול התגובות האלו... פשוט עושה את היום!! תודה לכולם!! מתה עליכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם! נשיקותתתתתתתתת! :)

למעלה