תמונה אחת שוה

חנוך617

New member
תמונה אחת שוה

כמו אלף מילים. שמתי לב שבשבועונים תמיד האדמורים מצולמים בטיולים והרבנים הליטאיים מקסימום בברית של נין.. למה?

Rצינית

New member
חה..אמרו לך פעם שאתה מצחיק????

בס"ד אך לא זה העיניין.. <עוד יום יבוא נפתח על העיניין הנ"ל אשכול,כל אחד ויומו:)> לעיניין גלרית תמונות של האדמורים.. מעניין שעיני עדיין לא תפסה אף לא תמונה אחת של אדמו"ר משתזף בשמש<כך נשמע מדברך-נופש> אולי שתף אותנו בגלריה שלך...ושרשר כמה תעודים של אדמורים נופשים,נשמע מעניין אה??. ו..אפרופו אדמורים ורבנים לטאים.. אם תכנסו לבית של אדמור תדע להבחין מייד מהו ביתו של אדמור לעומת ביתו של רב לטאי-הכל מנטליות. גם הציבור שונה בהחלט בנושא הנ"ל . המלונות רוב רובם של המלנות הכשרים מאוכלסים ברובם בציבור בחסידי ושוב מנטלית לא עיניין פננסי... WOW אריאלה..סורי ..התפלק לי הרבה נושאים..אז תשלבי כל נושא לשירשור המתאים..אין לי ת'כישרון שלך יש:)

חנוך617

New member
א. תסתכלי

בקול העיר. ב. את לא יכולה לענות פעם אחת תשובה עניינית נטו? תמיד תכניסי איזו עקיצה או משהו כזה. לא שזה מפריע לי אבל זה פוגע באיכות הפורום.

Rצינית

New member
צודק..

בס"ד בקשר לקול העיר..לא חשבתי על הרעיון:) תודה!! ובהקשר לעקיצה ...מי שמרגיש עקוץ שיצטייד במשיחה נגד עקיצות:):) אך כלל לא היית לי מטרה לעקוץ <מה לעשות כזו אני:)> וכמובן לא להוריד את איכות הפורום...

Rצינית

New member
ראו את חלקה הראשון של ההודעה..

בס"ד כהומוריסטית בלבד. רצוני היה להראות לכם עד כמה צריך לדעת לסגנן את הנושא שמעלים במילות יותר מתאימות. כמו כאן: "נופש"...נשמע <לי בכל אופן> שאדמורים יוצאים למלנות וכ"ו.. חנוך -אל תיקח אישי!! לא באתי לעקוץ.. נהנתי מהמלים"נופש" "אדמורים" :):):)

חנוך617

New member
ודאי שאני לא

לוקח אישי. מפריע לי שיש כאלו שלא יכולים לכתוב בלי לעקוץ...

BigKay

New member
זה שהם הולכים חצי שעה

ביום זה כבר סימן אצלך שלפני זה ואחרי זה לא ישבו ולמדו? מה אתה מנסה להגיד בכותרת שלך, תסביר בבקשה

חנוך617

New member
ברצוני להגיד

שתמונה אחת שוה כמו אלף מילים. לא תראה כל שבוע את הרב שטיינמן ב"דאצ`ה" בחו"ל. גם לא בנסיעות לקברים. גם לא במצוה טאנץ... הבנת?

BigKay

New member
וגם לא בשירותים..

מה קשור? אין "מצוה טאנץ" אצלכם, ויש דוקא סרט של החזו"א בטיול, והרב קניבסקי גם הולך לטיול יומי, ואם זה לרפואה מציווי רופה, אז זה בכלל מצוה. דבריך שקופים ומריח שנאה וחשיבה של עליונות, כי לא הסברת עד עכשיו מה הבעיה בזה רק אמרת שאין לך תמונה כזאת של שטינמן. ויש לי חשש שהתגובה על דברי שוב לא יהיה על תוכן דברי, כקודמו . ונזכה ונחיה ונראה...

חנוך617

New member
אתה עצמך מודה

שיש תמונה של ר` חיים מטייל כי זה לרפואה. מענין שהאויר של שוויץ לא חסר לרבנים הליטאיים. הרב שך נפטר מבוגר גם בלי זה...

דסי 18

New member
אתה כנראה ליטאי מרובע

שלא מצליח לקלוט שיש שיטות בעבודת הבורא. מה שלא נכון בעיניך לא חייב להיות פסול. לדעת החסידות להשטתח על קברי אבות, הוא מעלה גדולה. אני ליטאית, ובכל אופן קצתי בהודעתך. יש לך ענין לפתוח ריב בין חסידים לליטאים כאן בפורום?

חנוך617

New member
לא. את לא

חייבת להסכים איתי. כאן אכתוב דבר שכבר כתבתי, למה בכל הודעה צריך להשחיל עקיצה?

Rצינית

New member
וכאן אכתוב דבר שכבר כתבתי...

בס"ד בהודעה קודמת... כי כזו אני:)

חנוך617

New member
את כל הפרצופים

והסמלים שאת מצרפת לא רואים בסלולארי, אז זה ממש מיותר. בהצלחה.

טמפרי

New member
גם אני חושב כך

שמקפחים את הליטאים והגעתי למסקנא שהכל ענין של כסף והם משלמים הרבה כסף ולכן יש להם הרבה תמונות.

אתה הרי יודע את התשובה

אתה רק רוצה להתנגח בחסידים האדמורים פוחדים שאם הם ילמדו החסידים יפטרו אותם והרבנים הליטאים פוחדים שאם הם יטיילו התלמידים יפטרו אותם או יבואו איתם נכון שלזה התכונת ?

למעלה