תמונה אחרי פוטושופ מה דעתכם?:}
M Melvina New member 21/12/06 #2 אוי לא לא! פוטשופ מזוויע! העריכה הרסה את כל התמונה, את יפהפיה אבל העריכה הזאת פשוט זוועה, אני אוהבת אותך את המראה שלך בצורה טבעית ואם כבר עריכה אז בסיסית ולא נוראית כמו בתמונה.
אוי לא לא! פוטשופ מזוויע! העריכה הרסה את כל התמונה, את יפהפיה אבל העריכה הזאת פשוט זוועה, אני אוהבת אותך את המראה שלך בצורה טבעית ואם כבר עריכה אז בסיסית ולא נוראית כמו בתמונה.
א אויויויואי New member 21/12/06 #7 כן אני יודעת שאת רצינית../images/Emo13.gif אני צוחקת כי איכשהו ידעתי שזה נראה צבוע כזה , אבל התגובה של הבהלה הייתה הקש האחרון שגרם לי לגחך .
כן אני יודעת שאת רצינית../images/Emo13.gif אני צוחקת כי איכשהו ידעתי שזה נראה צבוע כזה , אבל התגובה של הבהלה הייתה הקש האחרון שגרם לי לגחך .
ל לוקה מור New member 21/12/06 #11 בהרבה יותר טובה והנה הורדתי לך את העיניים האדומות מקווה שזה לא הרס
א אויויויואי New member 21/12/06 #12 בדיוק מה שבאתי להעלות ולתקן חחחח הקדמת אותי ותודה רבה:}תגידי לי את מה נראה לך יותר טוב?:/
ל לוקה מור New member 21/12/06 #13 מבחינת העיינים?! אני חושבת מה שאני עשיתי כי עשית את שלך קצת ירוקות ולא נתת כיסוי לכול האישון
ח חן M New member 22/12/06 #18 כבר שלושה שבועות שאת מעלה שוב ושוב את אותן התמונות.... נסי לחדש עם תמונות אחרות...
א אויויויואי New member 22/12/06 #20 צודק לגמרי... אני מעלה חדשות ברגע שיש לי... לעומת זאת אני מעלה תמונות שעוד לא העלתי ונראו, אבל מאותו סט. אנסה שהחידוש יהיה בקרוב .
צודק לגמרי... אני מעלה חדשות ברגע שיש לי... לעומת זאת אני מעלה תמונות שעוד לא העלתי ונראו, אבל מאותו סט. אנסה שהחידוש יהיה בקרוב .
ק קאריני17 New member 21/12/06 #14 ... תמונה ממש יפה הראשונה לא אהבתי את הפוטושופ כי היא הייתה מטשטשת וזאת ממש יפה, מדגישה יותר את הפנים..!
... תמונה ממש יפה הראשונה לא אהבתי את הפוטושופ כי היא הייתה מטשטשת וזאת ממש יפה, מדגישה יותר את הפנים..!
א אויויויואי New member 22/12/06 #16 תודה רבה בא לי לקרוע את חברה שלי שעשתה את זה, חחח עלאק "סמכי עליי". ארר.