תמוז-יקר ../images/Emo23.gif
אני עוקבת הרבה זמן אחרי ההודעות שלך, אני מאוד מבינה ממה אתה מתריע ותודה לך!!!!! חברי הפורום עוד לא קולטים את המסר-ולי אישית מאוד היה חשוב שהתרעת--שאכניס את הדברים לפרופורציות. אני מקווה שהתחזית האיומה שלך לא תקרה , אבל זכור לי שהייתי כמוך לגבי ארגון סהר-תמיכה, חששתי שהם יצרו אשליה, והתרעתי על כך הרבה, שתמיכה באינטרנט זה רק מילים, ובסוף הבום יקרה כשמישהו יתאבד-ואז יבינו כמה חסר ערך כל המילים, והתרעתי בתחילת דרכם לא מרוע אלא מחרדה וחוסר אמונה. השבוע נוכחתי לדעת כמה טעיתי-כמה מילים יכולים להציל חיים. כמה מילים בפורום-ששידר שיש עם מי לדבר כל היממה "בלעתי 35 כדורים" הצילו חיים. נכון אי אפשר להציל את כולם אבל לפחות הצילו נער אחד(והרבה נסיונות שעוד לא מומשו ולא פורסמו). ככה אני מבינה את מטרת הפורום "להרגיש טוב", להצליח לגרום ולו לאדם אחד , ואני מתיחסת אלי, שחי בסבל וניתוק מהעולם החיצוני לרוב,בשל סיפור רפואי קצת בעייתי, לראות רגעי אושר אם זה במפגש העתידי בביתי, ואם זה בדיווחים שלהם על המפגשים בשבילי כאן בפורום, ואם זה באימילים, או בטלפון. אני גם יכולה לגלות כאן סוד רפואי : מאז שאני חיה את הפורום להרגיש טוב, רמות החמצן שלי בשינה השתפרו מאוד , כי פתאום אחרי שבועות קשים מלאי חרדה ודאגה, ועומס נפשי ופרישה(לא מוחלטת) ממשפחתי האהובה הראשונה ברשת(סהר-תמיכה)-שתהיה איתי תמיד בנשמה, ומצב רפואי רע, פתאום בבום חל שיפור , יש שלווה , למרות שאני חסומה בנשימה קצת, יש נשימה טובה יותר , כי הנפש מרגישה טוב יותר. אני שנים מנסה להסביר לרופאי-שיש קשר הדוק בין מצב רוחי,במהלך היום, ובמיוחד לפני השינה, לבין רמות החמצן ודום הנשימה בשינה- ואם הפורום בטוב שהוא מקרין במילים מצליח לגרום לי לעבור לילות עם פחות סכנה, אז אני חושבת שהפורום השיג את מטרתו.כי חזרה אלי השלווה -החיוך והשמחה, ואיתה השינה הרגועה והבטוחה. רחל-נשמה אני מזמינה אותך באופן אישי, כאדם טוב, למפגש בביתי, תבוא בשבילי כי אין לי דרך אחרת להכיר אותך בחיים , רק בביתי מה אתה אומר תסרב לי? ולא להכרות, אני לא מחפשת חתן, רק להכיר אדם מקסים כמוך