תמוז יקר!!!

חוכמית

New member
תמוז יקר!!!

אולי גם אתה תבוא??? אתה בוודאי קורא אותנו. אז בבקשה. אתה גם כן מוזמן!!!!

תמוז!!!

לא דיברנו מעולם.. והגיע הזמן לשנות זאת לא?? תבוא.. מבטיחה לך שנצליח להדביק אותך באהבה, וחברות.. שני.

תמוזB

New member
תודה קיפודונת, אבל לא, תודה.

מאחל לך ולכולם הרבה הנאה וכיף

תמוזB

New member
בטח....עוד שתי דקות ../images/Emo18.gif

אבל, don´t hold your breath לו הייתי בקטע של היכרויות ומפגשים בודאי הייתי חוגג, אבל אני לא....

אוי..

אתה לא צריך להיות בקטע בשביל להנות... אבל.. מקווה שתשנה דעתך.. רואה פה את כל האנשים .. קצת מפחיד.. אבל.. אם אני יכולה.. בבקשה.. תחשוב על זה.. אל תגיד ישר לא. אני לא מגיעה אליך.. אולי אתה לא רוצה .. אבל אני כן! רוצה שתבין שגם זו דרך להרגיש טוב. שתראה את מה שככ מנסים לעשות את הפורום הזה ושתהיה חלק חשוב.. תחשוב על זה.. בבקשה...... שלך, שני.

תמוז-יקר ../images/Emo23.gif

אני עוקבת הרבה זמן אחרי ההודעות שלך, אני מאוד מבינה ממה אתה מתריע ותודה לך!!!!! חברי הפורום עוד לא קולטים את המסר-ולי אישית מאוד היה חשוב שהתרעת--שאכניס את הדברים לפרופורציות. אני מקווה שהתחזית האיומה שלך לא תקרה , אבל זכור לי שהייתי כמוך לגבי ארגון סהר-תמיכה, חששתי שהם יצרו אשליה, והתרעתי על כך הרבה, שתמיכה באינטרנט זה רק מילים, ובסוף הבום יקרה כשמישהו יתאבד-ואז יבינו כמה חסר ערך כל המילים, והתרעתי בתחילת דרכם לא מרוע אלא מחרדה וחוסר אמונה. השבוע נוכחתי לדעת כמה טעיתי-כמה מילים יכולים להציל חיים. כמה מילים בפורום-ששידר שיש עם מי לדבר כל היממה "בלעתי 35 כדורים" הצילו חיים. נכון אי אפשר להציל את כולם אבל לפחות הצילו נער אחד(והרבה נסיונות שעוד לא מומשו ולא פורסמו). ככה אני מבינה את מטרת הפורום "להרגיש טוב", להצליח לגרום ולו לאדם אחד , ואני מתיחסת אלי, שחי בסבל וניתוק מהעולם החיצוני לרוב,בשל סיפור רפואי קצת בעייתי, לראות רגעי אושר אם זה במפגש העתידי בביתי, ואם זה בדיווחים שלהם על המפגשים בשבילי כאן בפורום, ואם זה באימילים, או בטלפון. אני גם יכולה לגלות כאן סוד רפואי : מאז שאני חיה את הפורום להרגיש טוב, רמות החמצן שלי בשינה השתפרו מאוד , כי פתאום אחרי שבועות קשים מלאי חרדה ודאגה, ועומס נפשי ופרישה(לא מוחלטת) ממשפחתי האהובה הראשונה ברשת(סהר-תמיכה)-שתהיה איתי תמיד בנשמה, ומצב רפואי רע, פתאום בבום חל שיפור , יש שלווה , למרות שאני חסומה בנשימה קצת, יש נשימה טובה יותר , כי הנפש מרגישה טוב יותר. אני שנים מנסה להסביר לרופאי-שיש קשר הדוק בין מצב רוחי,במהלך היום, ובמיוחד לפני השינה, לבין רמות החמצן ודום הנשימה בשינה- ואם הפורום בטוב שהוא מקרין במילים מצליח לגרום לי לעבור לילות עם פחות סכנה, אז אני חושבת שהפורום השיג את מטרתו.כי חזרה אלי השלווה -החיוך והשמחה, ואיתה השינה הרגועה והבטוחה. רחל-נשמה אני מזמינה אותך באופן אישי, כאדם טוב, למפגש בביתי, תבוא בשבילי כי אין לי דרך אחרת להכיר אותך בחיים , רק בביתי מה אתה אומר תסרב לי? ולא להכרות, אני לא מחפשת חתן, רק להכיר אדם מקסים כמוך

ג.

New member
לא תמוז ובכל זאת מרגישה איתך ../images/Emo23.gif

ג-יקרה תודה מתוקה ../images/Emo23.gif

אני מקווה לראות אותך במפגש בביתי , ולא עם בטטות שרופות
ערב קסום רחל-נשמה

ג.

New member
מה את אוהבת?...

תגידי ואני אכין...מבטיחה לא לשרוף (יהי אפילו טעים - תופתעי!!) קסום גם לך...

ג-וואו איזו נשמה את ../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif

וואו למה למה אני לא אכלנית? אני בטוחה שתכיני משהו טעים, אבל אסור לי לאכול ארוחה בערב, בערב סתם עובר עם קפה ועוגה לא יותר.....כמה שעות לפני שמתחברים למכונת הנשמה אסור לאכול ממש אוכל. רגע יש משהו!!!!!! תמיד אני צוחקת על מישהי שתכין לי עוגת שוקולד-(אני חולת שוקולד), אז עוגת שוקולד וחומה בגלל השוקולד לא בגלל השרוף חחחחחח
רחל-נשמה שנהייתה חצופה מקווה שאת מבינה שאני סתם מתלוצצת-תבואי עם מצב רוח טוב נטו !!!! אני אוהבת אנשים-אני אפרוח שבקושי אוכל.

ג.

New member
רחלוש...

עוגת שוקולוד?!! - גם אני בעניין שוקולד והרבה... בקשתך נרשמה!

ג.

New member
תמוז היקר...

תראה, אני כבר לא ילדה קטנה, ולמרות שמניחה שאולי נאיבית במידת מה יש לי אי אלילו התנסויות בחיים. אפילו, תתפלא, כאלו באינטנרט ומהכיוון הוירטואלי ה"מפחיד" שאתה מתייחס אליו... ברור לי למדי שאין אדם החף מתכונות רעות (לפעמים אפילו כוונות רעות, במודע או שלא במודע [ואני לא מתייחסת ברגע זה לשום אדם ספציפיצ מהפורום או מחוץ לו]). ו...כן היו אפילו פעמים שנפגעתי כי הרגשתי שאנשים מסויימים מקרינים כאן (באינטרנט, לא בפורום), דברים שבפגישה ישירה התבררו כרחוקים מהמציאות... ובכל זאת אני כאן!!! תגיד מטומטמת, תגיד שוב נאיבית, תגיד מזוכיסטית - אני אומרת שאני כאן בגלל שיש ותמיד יהיו אנשים באמת טובים קצת יותר (וגם הם בעלי תכונות שליליות כמו כולנו) שאוכל להכיר. ויותר מזה - לא איכפת לי אם זו בועה, כשבאותו רגע - ורק לצורך אותו רגע אני יגכולה בעזרתה לשפר את הרגשתי או הרגשת האחרים. לפעמים הרגע האחד הוא הקובע - בדיוק הרגע בו אנחנו זקוקים לתמיכה... את זה יש כאן בכנות האמיתית -כך לפחות אני מרגישה... ו>לעצמי< אולי זה מוכיח שאני כבר פוחדת קצת פחות... או שמעולם לא השתניתי כ"כ בעקבות הפגיעה שספגתי כמו שחשבתי שהשתניתי ... ואם זה המצב, אז אני שמחה שהייתי זקוקה לך כדי לאפשר לי להבחין בזה... תודה!!!! אתה רואה - אפילו אתה הצלחת לעזור לי
סופשבוע נעים, מהנה וחיובי לך!

תמוזB

New member
אני שמח

שמח שעזרתי אפילו אם בטעות, ושמח יותר שאת מודעת לבעייתיות. זה כל מה שרציתי שיבינו החברים כאן.

תמוזB

New member
חן חן ותודה.

אני מקוה כמוך שלא יקרה שום רע לאיש. אני שמח שאת יותר מחומצנת. את מומנת לכתוב לי (כתובת האימייל רשומה כאן).

אני ממש סקרן...

לדעת באיזה קטע אתה? לפי ההודעות האחרונות שלך פה בפורום, נראה לי שאתה פה די הרבה, הרי צריכה להיות סיבה שגורמת לך להמשיך ולחזור לפורום הזה! אור.

ג.

New member
הי אור ../images/Emo6.gif

מה נשמע? לילה טוב גם לך וחלומות פז!

למעלה