תמהיל

../images/Emo82.gif בהמשך לשיחתנו הטלפונית

אל תחששי, 100% בפריים. הריביות הטובות בצמודה יקרות פי 2 מהפריים. ככול שהקרן תרד כך תרד הסכנה וההשפעה שח הריבית הבנק לא מאשר בקלות 100% בפריים כי במסלול זה את משלמת פחות וכך הבנק מרויח פחות. אבל אם תתעקשי ותמציאי הצעות מבנקים אחרים הבנק יעדיף להרויח מעט מאשר בכלל לא. בהצלחה
 
ואת צודקת. חלקי בין שני המסלולים

ואל תלכי לבצע הימורים על הכסף שלך. יש אנשים שמאמינים שיש להם כדור בדולח שבאמצעותו הם יודעים מראש מה ייצא לך הכי זול ב-10 השנים הבאות. אבל לא הם, ולא אף אחד אחר כאן (כולל אני) יודעים באמת מה יקרה לפריים ומה יקרה לאינפלציה, ואין שום סיבה להמר על כספי החוב שלך, בדיוק כמו שבהשקעות לא היית שמה את כל הכסף שלך על מניה בודדת.
 

אליס50

New member
מצחיק..., מצחיק...

אם היה לנו את הכסף לא היינו צריכים לקחת משכנתא, אם היה לנו את הכסף לא היינו צריכים לקחת משכנתא
 
מסכים עם מאיר והכיוון של AB

1. אין טעם לקחת חצי צמודה לאירו כי זה סתם הימור מיותר כמעט בגדר הטלת מטבע. גוש האירו בצרות אבל זה לא בהכרח ישליך על ירידת האירו כלפי השקל. בשיא המשבר באוקטובר השחור 2008, כנדמה היה שארה"ב עמדה בפני קריסה הדולר דפק מהלך התחזקות משמעותי מול האירו בניגוד לכל התחזיות. קצת מסוכן להניח הנחות כאלה במיוחד שמדובר ממילא ב-10 שנים. 2. התמהיל שמאיר הציע נראה לי הגיוני מאוד.
 

mariamar

New member
אבנר

אבנר סטפק, אודה לך אם תוכל ליצור קשר במייל mariamarmash@gmail תודה
 
למעלה