תם,מה הוא אומר?

ALL IN

New member
תם,מה הוא אומר?

בתור קופי מתחיל,קיבלתי הזדמנות למתג למישהו מוצר,הייתי שמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך מתמחרים את העבודה, הלקוח מעוניין להשקיע בסביבות ה 30,000$ בקמפיין.

TIC

New member
חכם, מה הוא אומר?

נצל את העובדה שהלקוח שלך לא יודע מהו מיתוג, וגזור עליו קופון שמן.
ועכשיו ברצינות, א. יש לך רקע במיתוג? (אני לא מתכוון לתקשורת שיווקית, אלא באמת לברנדינג) לקופי, ובוודאי לקופי מתחיל, אין כלים לבנות מותג. ב. אין קשר בין מיתוג, לבין הסכום שהלקוח מעוניין להשקיע בתקשורת שיווקית, בין אם מדובר ב-30,000$, ובין אם מדובר ב-3M$. ג. בלי קשר, אם הוא מתכנן להשקיע 30,000$ בקמפיין, סביר להניח שאתה over qulified בשבילו.
ד. רק בשביל הידע הכללי, ברוב המקרים עבודת המיתוג הכי קטנה שיש תעלה יותר מכל הסכום שהוא מעוניין להשקיע בקמפיין. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה, אם אתה משיג לקוחות בצורה ישירה, למרות שאתה קופי מתחיל, אתה על הדרך הנכונה,
TIC.

ALL IN

New member
טוב לדעת

את כל הדברים האלו,מזל שיש אנשים כמו TIC פה,תודה רבה.

efeinsch

New member
ככה זה בהתחלה

בהתחלה הוא נחמד אלייך, נותן עצות ששוות זהב, מוסיף איזה חידוד וטפיחה על השכם. אח"כ מגיעים הטלפונים. הוא כבר חושב שאתה חבר שלו, ומזמין אותך לדרינק. אתה הולך, מה זה כבר דרינק? וחוץ מזה (אתה חושב לעצמך), הוא ממש עזר לי, נפרגן לו. כשמגיע השלב של ההידפקויות על הדלת בשעות מוזרות והמבט של "אז מה אם 2 בלילה, חשבתי להריץ מרתון סיינפלד" אתה מתחיל לקלוט שמשהו פה מסריח (וזו לא אסתרינה טרטמן). ואז בא הקליימקס, אתה מסנן לראשונה את TIC בטלפון. רבע שעה אח"כ, כשהשכנים מודיעים לך שהרכב שלך עולה באש למטה, כשמסביבו לסתות של אוגרים מסודרות לפי הקוד אסקי של המילה "בוגד", אתה מבין שמאוחר מדי. לא היית צריך לפרגן לו. גם אם הוא עזר לך.

TIC

New member
אני מריח פה קונספירציה

אם הייתי במקומכם, הייתי מוודא שהביטוח המקיף בתוקף.
אתה צודק, ALL. התנצלותי. ביקשת תשובה עניינית וקיבלת מקלחת קרה. זה לא יקרה יותר. נשבע לך באשכי סבו של "זה אני פוגש את עצמך", עליו השלום (סביו, לא הוא). TIC.

ALL IN

New member
לא,אתה מריח משהו אחר

אל דאגה מיסטר T,דבר ראשון,אני לא כל כך אוהב אוגרים ויש לי ביטוח לרכב,דבר שני,בבוא היום,הדרינק עליי,ואל תדאג,אני לא מהמסננים. עכשיו ברצינות,אתה חושב שהאשכים של הסבא הזה עדיין שוות משהו? יש לי אחלה רעיון לשווק אותם, "אשכי משק-כי אין כמו סבא"

TIC

New member
לתומי חשבתי

שהם כבר עברו את שלב התחתונים ונמצאים בשלב הגרירה על האספלט.
לא יפה לצחוק על קשישים. אני נעלב. TIC.

למעלה