תל מונד ושות'

מסתבר

New member
לא

לצער כולנו אתה נופל בכל אחת מהקטגוריות הלא מורשות פה בפורום: הומו, צועני, נכה, אוטיסט ואדיוט, זה יהיה הזמן לעזוב, ובנוסף, דיברתי עם אמא שלך והיא הבטיחה שתפסיק לנסות לחנוק אותך בשנתך.

DeadWolf

New member
גם אני דיברתי עם אמא שלך

אבל זה לא קשור.. שמע אני לא יודע מה איתך אבל כל מה שאתה אומר ממש לא מצחיק.. ועכשיו אתה תגיד שלא ניסית להצחיק ושכל מה שאמרת זה אמת.. ו"מסתבר" שגם אמא שלך זונה.. הבנתי את זה מהשיחה שלנו.. ומעכשיו אני מנסה להתעלם מההודעות שלך.. לפחות האחרים פה מגיבים ביותר רמה.. שיהיה לך יום מעולה ואגב נחמד לדעת כמה אתה אוהב נכים ואוטיסטים..

עכשיו בדוגרי, בלי צחוקים..

אני לא נוקטת שום עמדה בריב הזה, אבל בתור אחת שעוקבת אחרי הפורום מהצד כל הריב הזה הוא בין הדברים היותר פטאתיים. אין לי מושג איך זה התחיל ומי אשם אבל זה בכלל לא עקרוני, כי לתפוס תחת מאחורי ניקניים בפורום באינטרנט זה בין הדברים הקלים, הילדותיים, והמאוסים מאז כיתה ב'. פשוט בפעם הבאה לפני שמישהו פה חושב על להגיב בהקשר לתחת של אמא של מישהו שיחשוב אם זה באמת נחוץ ובאמת יגרום לו להרגיש גבר. לתל מונדים - אז נכון שפוליטיקלי קורקט זה פורום שמוגדר כ"ישובי לב השרון" ותל מונד נכלל בזה, אבל בתכלס יצא מצב שזה פורום של שכבת י"ב מ"דרור",תחשבו לבד עד כמה המידע בפורום הזה רלוונטי כלפיכם. אתם יכולים להביא לפה חברים עד מחר, אבל השאלה היא מה המטרה של זה? מה לעזזל אתם מנסים להשיג? לשכנע אותנו ש"שיט הם צודקים אנחנו באמת הומואים" כי לא נראה לי שזה יקרה. ולמקרה שלא שמתם לב כל הקטע בבדיחות פרטיות הוא שהן - פרטיות. לשכבה - אני לא מכירה אתכם מאתמול, נחמד לעשות צחוקים ולרדת על אנשים אבל עד גבול מסוים, כי זה מאוס די מהר, ובדוגרי אני מניחה שאתם לא באמת מכירים את האנשים ,וסתם טיפשי לשפוט לפי כמה הודעות בפורום. נכון שהפורום הזה מעצם מהותו מלא בשטויות, אבל לפחות הן מגוונות ולא שכל הודעה שניה היא קללות וסתום ת'תחת. די.

DeadWolf

New member
וואלה אני איתך

יאללה סולחה

אוףףףף אין לי כוח לקרוא

מה שיש לי להגיד זה שתפסיקו לקחת את הכל בכזאת רצינות אפילו עידו כבר החזיר את העוזי בחזרה לסליק

DeadWolf

New member
פעם ראשונה שיש הסכמה! ../images/Emo45.gif

חפי אמא שלך לא באמת מזדיינת עם סוסים

הדבר הכי נחמד שאמרת לי אי פעם

אפילו הצחקת אותי אסור לי לצאת משת"פ (אתה יודע ענייני תדמית וזה) אז אני אומר לך לסתום ת'תחת

TracyMcGrady

New member
מצידי גם סולחה, חולון =]

שמדברים לעומק חוץ מ-אמא שלך זונה ודוחפת גמלים...מגלים דברים נחמדים :p סולחה בשביל חומוס טוב יותר!

מה זה נחמד

שנינו היינו בעד חולון ממש משהו משותף ומחמד חצי עולם היה בעד חולון! (והחצי השני בעד עפולה...) אנחנו עדין אויביים למה אתה מכביסט מעפן

מה אתה חושב שזה צ'אט?

פשוט אל תגיב....או שבמקום לכתוב את ההודעה הדבילית היית כותב תגובה סעמק אתה סתום

חצי מצחיק

היה יותר מצחיק אם היית נותן איזה "סתום ת'תחת" בסוף. מניסיון זה תמיד עובד

DaSiLDhoRF

New member
יאלה יאלה מכביסט הומו! אתה תמכור

את אמא שלך בשביל שמעון גרשון ועוד איזה כושי אפס!

למעלה