תל מונד ושות'

DeadWolf

New member
חבל שאחד ההורים שלך לא כזה

ואז היית נותן קצת יותר כבוד אתה בן אדם אפס רק על פי זה

תל מונד ושות'

אני מבינה שאתם מתלהבים מהעובדה שאנשים אשכרה מתייחסים אליכם, אפילו שזה רק באינטרנט, אבל חלאס. באמת, לטובתכם, אתם יוצאים כל כך גרועים מההודעות שלכם. מילא הייתם כותבים משהו שנון, מצחיק, מעניין, מבדר, מעלה גיחוך וכו' אבל זה לא קורה ואתם מוציאים מעצמכם מעפנים. סתם שתדעו. לבריאות

DeadWolf

New member
שמעי חבובה

אז ככה יש פה הרבה בדיחות פרטיות שאת לא מבינה.. ואותנו זה מצחיק אנחנו לא צריכים את היחס שלך תודה בכל מקרה שנתת לנו קצת יחס אגב לבן מתאים לך
ואמא שלך זונה.. תודה

glebRa

New member
אין בעיה, אז במקום לשרשר את זה לכל

הודעה שניה בפורום. תשרשרו את זה לעצמכם. סבבה?

DeadWolf

New member
דבריך נקלטו במערכת

וישקלו בהתאם
שיהיה לך יום טוב (מכוון אלייך בלבד)

מסתבר

New member
אתה צוחק נכון?

אני לא פסיכולוג, אבל אני מאמין שחיפוש תשומת לב והכחשת הענייןזה סיפור שמתחיל מגיל ינקות, אבל אל חשש זאביק, אנחנו פה בשבילך, נדבר עם הוריך המזניחים שיתחילו להעניק לך קצת יותר יחס, כי גם אם זה לא היחס שלנו, ברור לכל שאתה מחפש אחרי יחס כלשהו, אולי במקומות הלא נכונים.

מסתבר

New member
ממה ששמעתי

מק'גריידי הכניס אותך להריון והדביק אותך באיידס.

TracyMcGrady

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם היית רוצה להראות את הכיעור שלו יש תמונות נוראיות יותר.. תודה, הצחקת אותי...עליך לא שמעתי סיפורים כך שאני לא יודע איך ת'נראה.

TracyMcGrady

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

אני נשמע גזען, אבל מייקל ג'ורדן הוא בין הכושים היחידים שנראים כמו בני אדם =]

FiFi 59

New member
אוקי

אבל גם פה לא כותבים דברים מעניינים ומצחיקים. אני לא בעד לבוא ולקלל (שוקי! -_-) ולא לא ניראה לי כל הסיפור הזה של לבוא ולהתחיל להגיד דברים מטמטמים אבל וואלה זה לא שונה ממה שהולך פה בד"כ. אז כדאי שתסתכלי קודם פה לפני שאת אומרת משהו.. ואם משהו ממה שאנשים פה אומרים מבדר אותך, אדרבה. אבל זאת לא המציאות אצלי לפחות. יומטוב פיפי

למעלה