תל אביב 7/12/06

גרציה פ

New member
אחרי כמה חודשיים הזהב????

מתוקה, אחרי שבועיים הגיע לזהב, שבועיייםםםםםם!!!! שבוע טוב לכולם.

AviHayun

New member
לדעתי הזהב הגיע אחרי עשרה ימים...

אבל מי סופר, נכון גרציה?!

דעתי

אני לא חושבת שיש צורך למתוח ביקורת על הופעה כל כך מרגשת ומדהימה.. לעמיר יש המון שירים מ-5 אלבומים ומן הסתם שהוא לא יכול לנגן את כולם.. רוב השירים היו מ"הכל עד לכאן" כי זהו מופע ח-ד-ש שנקרא על שם הדיסק האחרון - הכל עד לכאן. סביר להניח שבאמת הרבה אנשים שבאו לא הכירו את השירים הללו, אך ביציאה מן ההופעה כולם נהרו לקנות את הדיסק "הכל עד לכאן"- כך שאני מתארת לעצמי שהם נהנו בהופעה, גם מהשירים שלא הכירו, ולכן קנו את האלבום הזה. אני עצמי גם התאכזבתי קצת מכך שעמיר לא שר את "רק את", "את אינך", "מי בא אליך", "שלכת", ועוד רבים וטובים, אך הוא שר כל כך יפה ונהנתי כל כך, שלא משנה לי כבר מה הוא שר ומה הוא לא שר. אחרי הכל כל השירים של עמיר מדהימים. מחכה כבר להופעה ברמת גן! שבוע טוב לכולם!!!!!!!!

saras11

New member
אוקי אמנם לקח לי זמן ואמנם ..

לא הייתי בהופעה אבל ברצוני להודות קבל עם ופורום לפזיתו'ש המאממת על שהתקשרה אלי להשמיע לי את עמיר בהופעה כי ידעה שלא יכולתי להגיע . הענקת לי 5 דקות של אור .. חולה עלייך . ורד אני מקווה שאת באה לנתניה אני רוצה כבר לראות אותך ואני אנסה לבוא לגבעת ברנר לראות גם אותך פזיתוש תוש נשיקות לכולם

פזית 1

New member
שריתותי בכייףףף ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

וחסר לך שאת לא באה לברנר ! ! ! ראי אוזהרת! אני אשלח אנשים לברר משהו בכפר סבא
ומיד להתקשר או להתחבר למסנג'ר לספר לי מרשמים מאתמול...

ס א א נ

New member
אחחח איזו הופעה...

שלום לכל המפורמים ... בדר"כ לא יוצא לי לכתוב בפורום בעיקר מפאת קוצר זמן וחיים.. אבל לאחר ההופעה האחרונה ולאור התגובות של חלק מהאנשים כאן רציתי לשתף קצת בתחושות שלי לגבי בחירת השירים בהופעות.. כאחד שהמוסיקה של עמיר זורמת לו בורידים על החולות וגם מתחת.... בחירת השירים הייתה מצוינת למרות שתמיד רוצים עוד.. קרובבב אליךךךך!!!!...על המדרכה גם... ו..קצת לבד ועוד רבים וטובים משיריו אך במגבלות הזמן...כנראה... חוץ מזה שאני מניח שישנם שירים שהם כבר לא אקטואלים מבחינת עמיר ..כבר לא שלכת אצלו והוא גם כבר לא כותב מכתבים לאף אשה...אז נראה לי הגיוני שאמן כן כעמיר מזדהה עם שירים אלה קצת פחות..כיום. דבר נוסף כאחד ששמע את שלכת לדוגמה בכל הצורות והסגנונות בכל הסבבים שלו אני שמח שהוא בוחר לוותר עליו בכדי לשיר שירים שלא קיבלו ביטוי בכל הסבבים ... מי שרוצה לשמוע להיטים שיפתח גלגלצ ומי שמוכן להפתח לשירים חדשים יפהפיים שלא מושמעים ברדיו שיבוא להופעה . קיצר עזבו אתכם... מספיק להתעסק בשטויות ולחפור כי לא תמצאו דבר!! נ.ב בחייאת עמיר ...קרוב אליך...

djbebe

New member
--דעה צנועה על ההופעה בבית החייל--

אני ממעט לכתוב בפורום הבאמת-מדהים הזה . כמות הפירגון והיחס החם עוברת פה כל גבול , הלוואי וקצת מזה היה 'נשפך' אל תוך התרבות שלנו , אבל זה לא המקום ולא השעה לדבר על זה . אגיד זאת בקצרה- זאת ההופעה הראשונה ב - 6 שנות האהדה שלי לשיריו המופלאים של עמיר בניון, חברה שלי קנתה לי את הכרטיס במתנה ליום הולדתי שחל יום לפני זה , ו'נגררנו' מהצפון הרחוק עד תל-אביב (הקרה במקצת אני חייב להגיד) , עיר ה saleים של עזריאלי והפקקים באיילון .. התחשמלתי מהאווירה בהתחלה ולא זכור לי מאז שירותי הצבאי האמוציונלי כמות כזאת של דמעות שזלגו לבדן ב"שיגרה" . הפלגתי למחוזות מדהימים ולמרות שקצת קשה בחיים שכחתי הכל למשך הופעה מושלמת אחת . לא הסתכלתי על במה או על חולצות . לא הסתכלתי מי הלך באמצע ומי לא (אני אפילו לא יודע מי ישב מאחורי אפשר להגיד) - הסתכלתי מעומקי שורה 5 על עיניו הפקוחות לרווחה של האמן מס' 1 שמדינת ישראל ידעה, והן אמרו לי הכל . תודה לך .

גרציה פ

New member
וואוו תגובה מרנינה ומרגשת ....

מעומק צניעותך, ממש מהנה לקרא כאלו תגובות, זה עושה לי טוב בנשמה, זה כאילו "שהכורסא הנעימה שלך הפכה למן מטוס או חללית ונסעת לבקר חבר בארץ רחוקה".

אתה כל כך צודק!!

עמיר מצליח להכניס את צופי ההופעה למן בועה, שאינה מאפשרת למהמורות החיים לפגוע בה. ואז.. לאחר 2 הדרנים.. אותה בועה מתפוצצת. צריכים לנגב את אותן דמעות שזלגו מעצמן..וחוזרים לחיי השגרה.

ראשית - מז"ט ליום ההולדת

שנית - אחלה תגובה ואחלה פרגון ו......תגובות כמו שלך בצורה שנכתבות על ידך....למה ממעט לכתוב? תכתוב חופשי נחמד לקרוא

למעלה