תלמה ילין?

RoieL

New member
תלמה ילין?

סתם מתוך עניין, מישהו פה פעם נבחן למגמת הג'אז של תלמה ילין? מה יש במבחנים? (לגבי גיטרה ופסנתר). סתם מתוך עניין. תודה!

RoieL

New member
כן, קראתי את זה כבר, רציתי לדעת מנסיון של

אנשים מה בדיוק הולך שם.. תודה בכל מקרה

Virons

New member
אתה מזכיר לי חלום רע

אוקי דבר ראשון אם אתה נבחן לתלמה אז עדיף שתיבחן ככה שתיכנס לכיתה ט מכיוון שנפתחת שכבה חדשה ולא רק 3 מקומות. חשוב לזכור שגיטריסטים יש כמו זבל אז הם הכלי שהכי קשה להתקבל איתו (מי כמוני יודע כישלון קטן שכמותי)... אתה מגיע לבצפר נרשם ומשלם במזכירות ומחכה לתורך .. בחדר נמצא רכז המגמה יוסי אני חושב שקוראים לו ואיתו עוד שתי בוגרים של המגמה שהם יועצים זוטרים שלו.. להם אתה אמור לנגן 2 קטעי סטנדרט עדיף עם סולואים שלך קטע סטנדרט נחשב אנטרופולוגי מינימום או קטע יותר פשוט עם סולו מעורר השראה כאמור, לאחר הקטע הזה שעדיף להביא ליווי הם יבחנו לך שמיעה ומרוווחים על הפסנתר ויבקשו ממך לשיר ולנגן אותם על הכלי. יבחנו אותך על קריאה מתוך קטע כתוב ויבחנו אותך על ריטמיקה והשתלבות בהרכב .. כאמור ככל שהאודישן שלך יותר קצר כך גם סיכוייך להתקבל לפי ההשערה שלי.. אבל מה שכן אם אתה גיטריסט ואתה לא עילוי או לפחות מפוצץ בפוטינציאל אין לך טעם לנסות =\ (רוקיסטים שם לא מתקבלים בברכה) אם אתה הולך לנסות אז בהצלחה גבר ותעבוד על הצד התיאורטי חזק זוהי קללה של הגיטריסט ... יש יותר מדי אהה ואם עברת את החלק הזה יש לך גם מבחן פסיכוטכני שמעריך את האינטיליגנציה שלך ואת המצב הפסיכולוגי שלך =] ואם עברת גם את זה יש לך פגישה עם הדיקן

TheNightcrawler

New member
כרגיל... הגישה הישראלית

הרבה מבחנים על לא כלום. אמנים שסיימו תלמה ילין והתפרסמו עדיין מנגנים 4-5 אקורדים, אז על מי הם באים לעשות פוזות ?

ולדמן

New member
אני מתכוון להבחן בעוד חצי שנה-

אבל קח בחשבון שהרבה יותר קשה להתקבל לי' מאשר לט',מאחר ובט' השכבה כבר מתגבשת ואז הם באמת בוחרים את הטובים ביותר(או לחילופין-אלה עם הפרוטקציות ברמה של קרבה משפחתית למורה/מנהל
)

wish i was here

New member
כמו הרבה דברים בארץ

תלמה ילין=פרוטקציות.אם יש לך קרוב משפחה שעובד שם או חבר של ההורים שם אז אתה בפנים.

Virons

New member
מאד נכון! פרוטקציות שם זה בסטייל

אבל שלא תחשבו שאני סתם מתבכיין אני באמת חושב שלא הגיע לי באותה תקופה להתקבל לי' אני פשוט לא טוב מספיק וגם עכשיו עדיין לא.... אבל אני אהיה!

RoieL

New member
זו עצה מצויינת לנסות להתקבל לכתה ט'

כשאני כבר רשום לכתה ט' בבי"ס אחר והמבחנים היו בדצמבר
טוב, תודה לכולם, אני אשקול אם זה בכלל שווה את המאמץ (האמת שהמגמת מוזיקה בבי"ס שבו אני לומד עכשיו דיי מצ'וקמקת אז הכל עדיף).

למעלה