אתה מזכיר לי חלום רע
אוקי דבר ראשון אם אתה נבחן לתלמה אז עדיף שתיבחן ככה שתיכנס לכיתה ט מכיוון שנפתחת שכבה חדשה ולא רק 3 מקומות. חשוב לזכור שגיטריסטים יש כמו זבל אז הם הכלי שהכי קשה להתקבל איתו (מי כמוני יודע כישלון קטן שכמותי)... אתה מגיע לבצפר נרשם ומשלם במזכירות ומחכה לתורך .. בחדר נמצא רכז המגמה יוסי אני חושב שקוראים לו ואיתו עוד שתי בוגרים של המגמה שהם יועצים זוטרים שלו.. להם אתה אמור לנגן 2 קטעי סטנדרט עדיף עם סולואים שלך קטע סטנדרט נחשב אנטרופולוגי מינימום או קטע יותר פשוט עם סולו מעורר השראה כאמור, לאחר הקטע הזה שעדיף להביא ליווי הם יבחנו לך שמיעה ומרוווחים על הפסנתר ויבקשו ממך לשיר ולנגן אותם על הכלי. יבחנו אותך על קריאה מתוך קטע כתוב ויבחנו אותך על ריטמיקה והשתלבות בהרכב .. כאמור ככל שהאודישן שלך יותר קצר כך גם סיכוייך להתקבל לפי ההשערה שלי.. אבל מה שכן אם אתה גיטריסט ואתה לא עילוי או לפחות מפוצץ בפוטינציאל אין לך טעם לנסות =\ (רוקיסטים שם לא מתקבלים בברכה) אם אתה הולך לנסות אז בהצלחה גבר ותעבוד על הצד התיאורטי חזק זוהי קללה של הגיטריסט ... יש יותר מדי אהה ואם עברת את החלק הזה יש לך גם מבחן פסיכוטכני שמעריך את האינטיליגנציה שלך ואת המצב הפסיכולוגי שלך =] ואם עברת גם את זה יש לך פגישה עם הדיקן