תלמדו אותי כשפים!!

rhinosaur

New member
תלמדו אותי כשפים!!

ממש מעניין אותי כישוף ואני מאמינה בזה אני רק רוצה לעת על זה דברים ולדעת איך עושים כישופים וכאלה אז אם מישהו כאן יכול לעזור לי אני ישמח מאוד!!

THE gray

New member
תיכנסי...

לקישור הזה ותקראי... ואז גם את כל שאר המאמרים:) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=122&art_id=101

St Frangelico

New member
יש לך גישה תינוקית

לכי תקראי הארי פותר ,או לשיר ווסטלייף אנחנו לא בצפר לכישופים

nubis

New member
אם אין לך

משהו חכם להגיד ובכול זאת אתה אומר אז כנראה שאתה לא.

rhinosaur

New member
מה אתה רוצה ממני?!

כשפים ודברים בסגנון מאוד מענינים אותי שאלתי אם מישהו יוכל לעזור לי וזהו את האגרסיות המיותרות שלך תשמור לעצמך

Swicca

New member
../images/Emo8.gif תרגע ההודעה הייתה מופנת ....

.. למשהו אחר לא אליך !
... (רצוי שתשאל במקרים כאלה למי התכוונו) לילה טוב... ^_^

nubis

New member
בשביל

לפתח את היכולת לעשות כישופים מוצלחים צריך לפתח כמה מיומנויות בסיס קודמות ואישיות מאגית זה דורש השקעה בזמן ורצון. אין קסם הוליוודי של כוכב בקצה שרביט זה משהו אחר לגמרי. תתחילי במאמרים ובתרגולים שמופיעים שם כבסיס ואח"כ אם עדיין יש לך עניין תחזרי עם שאלות. בברכה אלמוג

St Frangelico

New member
אוקי

אחרי הדיון על הילדה שהפכה להיות שדון אי אפשר לבקר אותי אנשים בעים לפה אם מחשבה שאנחנו אנשים מטופשים שעושים כישופים תראה איזה דיונים פתאום יש פה אחד שה"אוטו" עושה תעונות,אחת שהופכת לשדון,ועכשיו אחת שרוצה שנלמד אותה כישופים היא פנתה אלינו כאלו אנחנו דמבלדורים (או וואט אבר,לא תחרתי לקרוא את זה),אני לא יכול לכחת דברים כאלו ברצינות,שאני התחלתי אם מאגיה ופניתי דפבקה לפורום,לא שאלתי אם יכולים ללמד אותי כישופים הבעיה היא שאתה רואה שהיא לא רצינית ואם היא כן אז כנראה קשת יום אני מוכן להתערב איתך ,שממנה לא נשמע יותר ,ולא תראה הודעות רציניות שלה בפורום הזה יותר,ברגע שהיא תראה שהיא צריכה לקרוא וללמוד,והיא תבין שאנחנו לא הארי פותר ותראה שמאגיה זה יותר מהקוס פוקוס היא תשכך בכלל שבאה לכאן,ואתם צריכים ללמוד ולדעת להבדיל למי אתם משקיעים יחס רציני ולמי אתם לא!,בן אדם שבאמת היה מתעניין במאגיה לא היה פונה בצורה כזאת הוא היה מנסה לקרוא,ללמוד ואז לשאול,כי הלינק "מאמרים" זה לא כזה פסיכומטרי,רק הזזת היד,ואז הפעלת שריר שלוחץ על הקפטור והופה זה עובד! לא כדי שנשקיע יותר באנשים רציניים מאשר בשדונים מכוניות וחברה שמשעמם להם בפורום ווסטלייף?

St Frangelico

New member
עוד משהו קטן שאני רוצה להוסיף

כל כך קל שאני אפילו לב לזה בטאג ליינס יש שורה כל כך ברורה על איך להתחיל אם מאגיה!!

nubis

New member
בעקרון

הצדק עמך, רוב האנשים שפונים לפה לא רציניים אבל ההפניה הקטנה הזאת למאמרים עושה את הסינון הראשוני יותר טוב מחוסר תגובה או מתגובה מזלזלת. בברכה אלמוג

Swicca

New member
אני ממש לא אוהב את הגישה שלך....

.... (אתה ממש חוצפן מיסטר) ... ואני ממליץ לך להרגע כי בסוף להודעות שלך לא נתייחס ברצינות
הילד\ה שנכנס\ה לפורום ורשם את אותה הודעה לא עשה שום דבר רע הוא בסך הכל לא ידע כנראה כלום בנושא ורצה עזרה וזה שהוא העדיף שאנשים יענו לו מאשר לקרוא סתם מאמרים בלי להבין אותם בכלל מובן בהחלט ! (בקיצור תיקח קצת פרוזאק או שתרגיע את עצמך במדיטציה טובה לפני שאתה נכנס לפורום)

jbu

New member
שימי אני מת על זה שאתה יכול לנסח

שימי אני מת על זה שאתה יכול לנסח דברים שאני חושב עליהם. לא כולם מתחלים מאהבה למאגיה ופשוט רוצים לעשות כישוף, לכולם מגיעה הזדמנות. קבל חח

Swicca

New member
מצטער שיצא ככה אבל .....

... זה פשוט מעצבן כי עם אנשים היו לוקחים תגישה שלו לי הייתה דרך קשה בהתחלה ! :)

St Frangelico

New member
אני עדיין בטראומה מהשדון

סלחו לי,פשוט אני שונא שמדבדחים על חשבוני אז אני לא נחמד

למעלה