אוקי
אחרי הדיון על הילדה שהפכה להיות שדון אי אפשר לבקר אותי אנשים בעים לפה אם מחשבה שאנחנו אנשים מטופשים שעושים כישופים תראה איזה דיונים פתאום יש פה אחד שה"אוטו" עושה תעונות,אחת שהופכת לשדון,ועכשיו אחת שרוצה שנלמד אותה כישופים היא פנתה אלינו כאלו אנחנו דמבלדורים (או וואט אבר,לא תחרתי לקרוא את זה),אני לא יכול לכחת דברים כאלו ברצינות,שאני התחלתי אם מאגיה ופניתי דפבקה לפורום,לא שאלתי אם יכולים ללמד אותי כישופים הבעיה היא שאתה רואה שהיא לא רצינית ואם היא כן אז כנראה קשת יום אני מוכן להתערב איתך ,שממנה לא נשמע יותר ,ולא תראה הודעות רציניות שלה בפורום הזה יותר,ברגע שהיא תראה שהיא צריכה לקרוא וללמוד,והיא תבין שאנחנו לא הארי פותר ותראה שמאגיה זה יותר מהקוס פוקוס היא תשכך בכלל שבאה לכאן,ואתם צריכים ללמוד ולדעת להבדיל למי אתם משקיעים יחס רציני ולמי אתם לא!,בן אדם שבאמת היה מתעניין במאגיה לא היה פונה בצורה כזאת הוא היה מנסה לקרוא,ללמוד ואז לשאול,כי הלינק "מאמרים" זה לא כזה פסיכומטרי,רק הזזת היד,ואז הפעלת שריר שלוחץ על הקפטור והופה זה עובד! לא כדי שנשקיע יותר באנשים רציניים מאשר בשדונים מכוניות וחברה שמשעמם להם בפורום ווסטלייף?