תלונת "לקוח מאוכזב"

תלונת "לקוח מאוכזב"

שלום קוראים לי מנשה, בבעלותי החנות הנקראת "ענק השעונים". החנות נמצאת ברמת גן ברח' הרצל. החנות המדוברת איננה בבעלותי , החנות ברח' אלנבי לא נקראת "ענק השעונים" ואיננה קשורה לחנותי. אבקש להוריד מיד את ההודעה של "לקוח המאוכזב" או למחוק את שמה של החנות שלי "ענק השעונים" מהודעתו. אם בקשתי לא תענה בהתאם תוך זמן קצר הדבר עלול להוביל לתביעה משפטית וחבל. אם תוך 4 ימים לא תענה בקשתי , נגיש תביעה משפטית על הוצאה דיבה. דבר זה פוגע בשמי הטוב ובשמה של החנות ולא אסבול את זה. החנות מוכרת כבר 28 שנה ודבר זה פוגע בשמה ובשמי הטוב. תודה מראש מנשה בעל החנות המקורית של "ענק השעונים".

על איזה הודעה אתה מדבר?

פנה אלי במסר עם לינק להודעה רק שאלה קטנה, למה הדבר הראשון בארצנו הוא מיד לקפוץ באיום בתביעה? קודם כל תציג את הבעיה, תציג את טענותיך, והאמן לי שיטפלו בנושא בהתאם לכל חוק ופסיקה, מבלי איומים בתביעה,שכבר מזמן הפסיקו להפחיד מישהו במדינה.

תודה רבה

תודה רבה על שיתוף הפעולה ,התגובה המהירה וטיפול. רק יש לי שאלה אליך,אותו בן אדם רושם את אותו הדבר בכל הפורומים שלכם(של תפוז). איך אפשר אפשר להפסיק את התופעה הזאת? כי הבן אדם אולי חושב שאותה חנות נקראת שמה של חנותי,אז הוא כותב דברים לא נכונים בפורומים שלכם. מצאתי את אותה תלונה גם בפורום גברים וגם בפורום צבא משו. אשמח לשמוע לעצתך. בכבוד רב: מנשה . דרך אגב אתה תמיד יכול לבוא לחנות שלי ולקבל הנחה גדולה על איזה שעון שתרצה.

אני אכן חושב שהוא לא עושה בכוונה

אחרת היה רושם את הכתובת הנכונה של החנות. נסה לפנות אליו במסר, ואם הוא ימשיך להשמיץ ולהוציא דיבתך, יש דרכים חוקיות להפסיק זאת, פנה ליעוץ משפטי שיסייעו לך

מנשה

תתבייש לך! למה אני לא מקבלת הנחה על שעון?! אתה יודע כמה אני זקוקה לשעון?! ("המורה, מתי נגמר השיעור??") ואני גם ככה לא האמנתי להשמצות, היה ברור לי מההתחלה שאתה בנאדם טוב! בכבוד רב: וכל השאר. נ.ב. אם אתה מנשה- אז מי זה אבי?!

כל השאר

את מוזמנת תמיד אלינו לחנות ולקבל שעון אפילו ב60% הנחה רק בשבילך. החנות בהרצל 73 ברמת גן.

למעלה